Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
gegeten 4 augustus Een recept uit een Good Food van 1999! 250 gram fusili, 1 kleine rode ui, 2 verschillende kleuren paprika's, 2 tomaten, 1,5 el kappertjes,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hadden uit Frankrijk linzen uit Puy meegenomen en ik zocht er iets lekkers mee, dit recept vond ik op de website van Caroline Brouwer . Het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 ui, 6 el olie, 1 el kerrie, 250 gr. pandanrijst, 3 tl bouillonpoeder, 350 gr. kipfilet, 250 gr. aardbeien, 1 bosui, 3 el citroensap, 2 tl honing, 2,5 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijke frisse salade, vol van smaken! 1 kleine komkommer, 3 bosuitjes, 3 geroosterde paprika's (pot), 4 rijpe tomaten, flinke bos platte peterselie, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram couscous, 600 gram sperziebonen, 2 el balsamico-azijn, 4 el olfijolie, 2 tl honing, 2 tl mosterd, 75 gram rucola, 4 zongedroogde tomaten in reepjes,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram kipfilet in reepjes, 4 el olijfolie, 0,5 komkommer, 1 bakje koriander (fijngesneden,15 gram), 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, 1 avocado, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram gekookte rode bieten in blokjes, 1 zakje rucola, 100 gram pittige geitenkaas in blokjes, sap van een citroen, 100 gram walnoten, grof gehakt,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe vriendin van onze oudste zoon is vegetariër, dus eten wij tegenwoordig ook vaker vegetarisch. Ik vind het heerlijk. We gaan vaker vegetarisch eten, ik wil[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 ui, 6 el olie, 1 el kerrie, 250 gr. pandan- rijst, 3 tl bouillonpoeder, 350 gr. kipfilet, 2 nectarines, 250 gr. aardbeien, 1 bosui, 3 el citroensap, 2 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSalade van doperwten, rode paprika, blokjes geitenkaas met koriander. Dressing: 1 el olijfolie, 1 el azijn. Tonijnsaus: klein uitje gesnipperd, 2 blikjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker fris gerecht, gegeten op een van de eerste mooie avonden van dit jaar (2 weken geleden dus of zo). rijst koken, champignons in plakjes, 2 kleuren[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com27 november waren we een dagje naar Lille geweest om daar allerlei lekkers te halen in de Carrefour bij Lomme. Geweldige winkel, heerlijk een paar uurtjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe groente ziet er heel fraai uit, de smaak houdt het midden tussen broccoli en bloemkool. gegeten op 13 september
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 13 augustus 300 gram pasta, 300 gram kerstomaatjes (gehalveerd), 1 kleine courgette in stukjes, 3 lente-uitjes in ringen, 3-4 el basilicum, 350[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 augustus De laatste dag in Frankrijk hadden we nog zo'n lekker stuk verse St. Nectaire kaas gekocht. Vandaag een salade mee gemaakt (hij was zo[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com