Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 30 G PIJNBOOMPITTEN 250 G AARDBEIEN 400 G ANDIJVIE, VOORGESNEDEN 200 G ROSBIEF, IN DUNNE PLAKJES VOOR DE DRESSING: 5 EL NOTENOLIE 2 EL[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 225 g korte pasta, bijv. rotelle 450 g broccoliroosjes of broccoli-asperge 300 g rauwe rosbief, bijgesneden 3 dl yoghurt 3 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 g gebraden Ierse rosbief (vleeswaar) 250 g penne 150 g peultjes, afgehaald 3 rijpe tomaten 1 eetlepel witte wijnazijn 4-5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stronken witlof * 1 appel Granny Smit * 1 limoen * 200 gram rosbief aan een stuk * boter om in te bakken * 12 gamba`s 1 teentje knoflook *[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 blok woknoedels (pak a 248 g) 1 zak waterkers (75 g) 1 limoen 2 theelepels Thaise rode currypasta (potje a 225 g) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie extra vierge 1 el wittewijnazijn 1 tl mosterd 150 g oude kaas (in blokjes van 1/2 cm) 1 zak rucola (75 g) ½ bak pitloze[...]
Bron: ah.nlIn de weken dat het zo warm was aten we veel salades, ideaal vind ik dat. Ik vul ze dan lekker op zodat het complete maaltijdsalades worden. Dit keer heb ik[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlI love my salads! Zodra het voorjaar serieuze vormen aanneemt, dan ga ik los. Met salades dus. Het aantrekkelijke van salades is dat je eindeloos kunt variëren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe zomer is van start gegaan en dat betekent: salades, salades & nog eens salades. Wij zijn er dol op! We houden alleen wel afwisseling en proberen daarom[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlDe traditionele huzarensalade met aardappels als basis kennen jullie vast allemaal wel. In veel restaurants wordt bij de lunch nog zo'n bolletje salade als[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen SALADE: 350 gram gesneden rosbief zak Rucola Melange Parmezaanse kaas Bakje cherrytomaatjes Komkommer DRESSING: 3 el. Balsamico azijn 2 tl.[...]
Bron: smulweb.nl