Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Deze salade kun je op elk moment van de dag serveren: bij een brunch, op een buffet of met wat brood en salade als lunchgerecht. Ingrediënten 1 blikje tonijn[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 courgette 2 el olijfolie 3 el pijnboompitten (bakje 80 g) 1 blik cannellinibonen ((400 g), uitgelekt) 6 el olijfolie extra vierge[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr fusilli pasta (of tagliatelle) 2 blikjes tonijn in water (elk 185 gr), uitgelekt 12 Kalamata olijven, ontpit en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 klein blikje tonijn (liefst op olijfolie) wat slablaadejs om te garneren (ik had wat veldsla, maar rucola is misschien nog lekkerder) 2[...]
Bron: smulweb.nl- pasta (ik gebruik fusilli tri colore maar kan met alle soorten pasta) - pijnboompitjes - rucola - tonijn (uit blik) - wortels - uien - basilicum - knoflook[...]
Bron: smulweb.nl- pasta (ik gebruik fusilli tri colore maar kan met alle soorten pasta) - pijnboompitjes - rucola - tonijn (uit blik) - wortels - uien - basilicum - knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g schelpjespasta 300 g sperziebonen 400 g broccoli 2 el pijnboompitten 2 sjalotten 320 g tonijn en dressing zongedroogde tomaten (zakje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g penne rigate 65 g pijnboompitten 1 courgette 280 g zongedroogde tomaten (potje) 1 ui 555 g tonijnstukjes in light mayonaise (blikje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak couscous (400 g) 150 g rozijnen 4 sinaasappels 1½ dl olijfolie extra vierge 100 g pijnboompitten 4 teentjes knoflook (uitgeperst)[...]
Bron: ah.nlTosti's bouwen is zo passé, een hippe salade bouwen anno 2014, dat is pas hip. Salades zitten (als je het goed doet) vol met verschillende groenten, zijn[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlOké, oké, ik ging eigenlijk niet meer teruggrijpen naar 2014, maar deze salade – die nog uit dat jaar dateert – kan ik jullie echt niet onthouden.[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beKoken met quinoa is de laatste tijd een beetje dubbel geworden. Ik leg eventjes uit waarom. Quinoa is de laatste maanden immens populair geworden. Iedereen[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIk ben heel selectief wat betreft recepten die op m’n blog mogen. Ik post enkel de recepten die niet zomaar eens lekker waren voor één keer, maar die ik[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be500 g penne, 300 g tonijn op olie, 250 g mozzarella, 2 aubergines, 2 paprika′s (een groene en een gele), tomaten puree, 6 zongedroogde tomaten op olie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram ijsbergsla, 2 eieren, 2 of 3 trostomaten, blikje of potje haricots verts blikje tonijn, blikje ansjovisfilets, 250 gram krieltjes, 6[...]
Bron: smulweb.nl