Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 88 recepten
Goede voornemens ... 't Ja hoeveel zijn er niet die zo een lijstje opmaken, met meestal veel te veel doelen, die de eerste maand zelfs niet overleven. Ik[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 4 personen 3 aardappelen ½ zacht zure appel ca. 50 g krab ca. 70 g gerookte zalm 2 eetl. mayonaise 1 potje zure room (klein) 2 worteltjes ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 flinke vastkokende aardappelen, geschild, gekookt en in kleine blokje gesneden 2 flinke rode bieten, gekookt, geschild en in blokjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 blikje (van ong. 170 gr) tonijn, uitgelekt 60 gr romige sladressing 1 hardgekookt ei, fijngehakt 1/2 appel, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ingrediënten 150 g pasta (bijvoorbeeld farfalle) 4 eieren 50 ml melk 5 eetlepels (walnoot)olie sap van ½ citroen 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 200 gr. gerookte forelfilet - 2 appels (liefst Elstar) - 1 ui - 200 ml. zure room - 1 el. geraspte mierikswortel (potje) 1 el. citroensap - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 zure appels geschild en in blokjes gesneden. 200 gr walnoten grof gehakt, geroosterd. 2 bosjes selderij bladen fijn gehakt. 150gr griekse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten 150 g pasta (bijvoorbeeld farfalle) 4 eieren 50 ml melk 5 eetlepels (walnoot)olie sap van ½ citroen 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zoute haringen van de visboer, ontdaan van graat,in kleine blokjes gesneden 1 ons gesneden ham,in blokjes gesneden 1 ons gesneden[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 4 grote aardappelen, ongeschild 250 gr maatjesharing 2 hardgekookte eieren, in blokjes gesneden 1 grote ui, in blokjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlHet was vis, vis en nog eens vis dat deze week op de bordjes lag in huize Eetplezier. Eerst aten we krrrrrrrokante lekkerbekjes. Met droge witte rijst, gewokte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOmdat het bijna oudjaarsavond is heb ik ook veel vragen gekregen over het bakken van oliebollen. Zelf ben ik op oudjaarsavond meer van de hartige hapjes en[...]
Bron: smakelijck.blogspot.com"Save the best for last". Dat moet het motto van chef Gallin geweest zijn voor het schooljaar 2012-2013. Want dit slaatje was ècht het allerlekkerste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be