Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 81 recepten
voor 4 personen 600 gr. wortel 50 gr.. boter flinke scheut olijfolie 2 teentjes knoflook versgemalen zout en peper. Hulpmiddelen Een koekenpan Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlKleine verse rode pepertjes of anders grote rode pepers in helft gesneden lichte Chinese sojasaus 1 bol knoflook, teentjes gepeld Bereidingswijze 1. Doen rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 dessertlepel olijfolie 350 gr (suiker)peultjes, getrimd 3 lente-uitjes, gehakt 1 teentje knoflook, gehakt 1/8 theelepel zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 wortels, in blokjes 1 knolraap, in blokjes gesneden 1 prei, gesneden 2 courgettes, in blokjes gesneden 1 kleine stengel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels spekvet (of reuzel, of boter) 2 eetlepels fijngehakte ui 1 theelepel fijngehakte knoflook 1 blik (van 425 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 300 gram sperziebonen 1 kleine ui 1/2 knoflookteen 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel rode wijnazijn peper en zout Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bamboescheuten 1 ½ ons sperciebonen 1 ½ ons snijbonen ½ stuk AH tofu naturel ½ blik boterbonen (witte bonen) 2[...]
Bron: smulweb.nlHallo lieve lezer! Ik at vandaag vegetarisch omdat ik dat al anderhalf jaar doe op maandag, ivm meatfreemonday! Het maakt me iets creatiever in de keuken om[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlUit het kookboek 'vergeten groenten' van Keda Black haalde ik dit recept voor wintergroenten 'en croûte', wat zoiets betekent als wintergroenten onder een warm[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlDit is een frisse, verrassende wintersoep. Ik viel met mijn neus in de boter bij de food blog swap van februari, want ik mocht koken van Julie, de[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNu is het toch de laatste keer dat ik het ga hebben over " vergeten " groenten, want ze zijn al zo ingeburgerd dat ze eigenlijk niet zo vergeten meer zijn. Het[...]
Bron: creaymme.blogspot.comAardappelen, venkel, pompoen, karbonade...en zowaar geen zin om iets heel ingewikkelds te maken. En dat je met weinig moeite een heerlijke maaltijd op tafel[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNiet zo lang geleden zag ik in een Marokkaanse winkel stoppelknol, ook wel left genoemd. Dat stond ook op het bordje, dus ik wist eigenlijk niet helemaal zeker[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAardappel Groente Gratin met Emmentaler Ingredienten: 1 teentje knoflook boter om in te vetten 400 gram vastkokende aardappelen 2 wortels 200 ml room 1 el[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlThis classic Provencal oven dish is called a tian , named after the earthenware pot which is used to give the dish its distinct flavour. But you can also use[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com