Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
voor 2 personen 150gr couscous 200gr pompoen (blokjes van +- 1cm) 200gr knolselder (blokjes van +- 1cm) 100 a 150gr spinazie (diepvries; vers heb je misschien[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr grote garnalen 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 ui 2 grote geraspte wortels zout en nootmuskaat naar smaak toevoegen 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 el olijfolie * 2 el boter * 5 kleine rode uien, geschild, in kwarten * 3 kleine stronkjes witlof, in kwarten * 250 g pompoen (liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 halve Pompoen 1 zoete aardappel 2 ons wortelen Vissticks 2 theelepels zout/ kan ook weggelaten worden naar smaak 2 theelepels suiker of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 el olijfolie * 2 el boter * 5 kleine rode uien, geschild, in kwarten * 3 kleine stronkjes witlof, in kwarten * 250 g pompoen (liefst[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ knolselderij ½ pompoen 250 g gekookte bieten 150 g worteltjes geschrapt ½ teen knoflook 1 el venkelzaad 3 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pompoen 2 aubergines 3 rode uien 2 handperen (bijv. conference) 4 el olijfolie 1 el gedroogde tijm 20 g platte peterselie 4 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g pompoen 5 eetlepels olijfolie 2 rode uien (in dunne partjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1 rode paprika (in reepjes) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode uien 2 el zonnebloemolie 3 el kruidenpasta voor tikka massala (Patak's) 400 g bloemkoolroosjes (diepvries) 400 g pompoenstukjes (zak)[...]
Bron: ah.nlDit recept dank ik aan Slow Food Nederland en aan Mergen Metz die het opschreef. Het was echt heel lekker. Uitzonderlijk geslaagd. Ingrediënten 2 eetl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPorotos granados is een prachtig klinkend naam, maar vertaald uit het Spaans betekent het gewoon bonenstoofpot. Een perfect gekozen naam als je het mij vraagt.[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDe dagelijkse keuken blijft iets heel anders dan rustig in het weekend in Zen-modus samen een gerecht bereiden. Aan het eind van de week keek ik tegen dit[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWaarom zou je gevarieerd eten? Het Voedingscentrum raadt aan om variatie in je voeding aan te brengen. En dan met name bij groente en fruit. Op die manier heb[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVandaag een niks-doe-dag gehad. Man en oudste zoon zijn de hele dag in Zeeland voor een taekwondo toernooi en ik en de andere 2 jochies hebben heerlijk[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlAl sinds ik jong ben weet ik dat als er een prei en een meiraap in de koelkast ligt mijn moeder een groentesoep gaat maken. Al sinds ik me kan herinneren maakt[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nl