Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
voor 4 personen 500 g zuurkool 2 Uien 2 teentjes knoflook 1 theelepel milde paprikapoeder 2 theelepels gedroogde majoraan 1 1/2 theelepel suiker 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 pak (500 gr) linguine 500 gr verse broccoli, fijngesneden 3 eetlepels extra virgin olijfolie 1 eetlepel boter 3 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, in dunne ringetjes gesneden 1 grote courgette, in blokjes gesneden 150 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 ml kokend water 1 blokje groentebouillon, verkruimeld, of 2 tl groentebouillonpoeder of -pasta 1 l tomatensap 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 4 portions 1 kool 1 blik cannellini bonen 1 ui 1 stronk broccoli 1 prei 1 blikje (ong 400 ml) tomatensoep 3 tomaten 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 200 gr volkoren pasta (fusilli) 150 gr broccoli, in kleine roosjes scheutje olijfolie 1 sjalotje, fijn gesnipperd 1 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 100 gr broccoli 100 gr wortel 100 gr haricots verts (dunne sperziebonen) 75 gr erwten 300 gr penne 1 el kruidenboter 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 500 gram shoarma vlees * 2 paprika`s ( kies maar twee kleuren ) * 1 flinke ui * 250 gram champignons * 2 eetlepels sesamzaad * 150 gram[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht eet ik al sinds de jaren ’80. Geïntroduceerd door jeugdvriendin Colette. Haar moeder bivakkeerde ooit, in een ver verleden, een tijdje in[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen * 500 gram shoarma vlees * 2 paprika`s ( kies maar twee kleuren ) * 1 flinke ui * 250 gram champignons * 2 eetlepels sesamzaad * 150 gram[...]
Bron: smulweb.nlLangzaamaan ben ik afgestapt van de klassieke Nederlandse avondmaaltijd. Door veel te lezen over voeding werd ik me er van bewust dat het ook anders kan en dat[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nlSoms heb ik van die dagen dat ik niet echt van te voren bedenk wat ik ga eten. Vandaag was weer eens zo'n dag. Ik wist redelijk goed welke groenten ik in huis[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlThis classic Provencal oven dish is called a tian , named after the earthenware pot which is used to give the dish its distinct flavour. But you can also use[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com