Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 63 recepten
voor 2 personen 250 gram penne of andere stevige pastasoort plm. 300 gram groene asperges 1/2 dl groentebouillon (van blokje) 4 gedroogde tomaten op olie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 125 g kleine zilveruitjes (ongeschild) 125 g gedroogde mungbonen, een nacht geweekt, uitgelekt en afgespoeld 500 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, in dunne ringetjes gesneden 1 grote courgette, in blokjes gesneden 150 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 ml kokend water 1 blokje groentebouillon, verkruimeld, of 2 tl groentebouillonpoeder of -pasta 1 l tomatensap 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 4 portions 1 kool 1 blik cannellini bonen 1 ui 1 stronk broccoli 1 prei 1 blikje (ong 400 ml) tomatensoep 3 tomaten 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kilo middelgrote witte asperges 1 theelepel suiker zout 200 gr plakjes gerookte ham ½ bosje peterselie, of een handvol kervel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 200 gr volkoren pasta (fusilli) 150 gr broccoli, in kleine roosjes scheutje olijfolie 1 sjalotje, fijn gesnipperd 1 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr rundergehakt 1/2 ui, gesnipperd 2 eetlepels curry paste (mild, bijvoorbeeld van patak) zout naar smaak 1 koolraap,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 100 gr broccoli 100 gr wortel 100 gr haricots verts (dunne sperziebonen) 75 gr erwten 300 gr penne 1 el kruidenboter 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlDit gerecht eet ik al sinds de jaren ’80. Geïntroduceerd door jeugdvriendin Colette. Haar moeder bivakkeerde ooit, in een ver verleden, een tijdje in[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comLangzaamaan ben ik afgestapt van de klassieke Nederlandse avondmaaltijd. Door veel te lezen over voeding werd ik me er van bewust dat het ook anders kan en dat[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nlSoms heb ik van die dagen dat ik niet echt van te voren bedenk wat ik ga eten. Vandaag was weer eens zo'n dag. Ik wist redelijk goed welke groenten ik in huis[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlThis classic Provencal oven dish is called a tian , named after the earthenware pot which is used to give the dish its distinct flavour. But you can also use[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com