Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ik heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 6 eetlepels slaolie of andere olie*1 grote fijngesnipperde ui*1 teentje knoflook uit de knijper*100gr;rijst*1 kleine selderieknol*1-2 dunne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 600 g aardappels (vastkokend geschild) 2 eetlepels zure room 3 eetlepels mayonaise 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 2 theelepels[...]
Bron: ah.nlIk blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMediterrane zomersalade Basilicum, pijnboompitten, amandelen, rijpe cheddar, olijfolie en knoflook. Mijn ingrediënten voor krokante pesto. Klassieke pesto maak[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMediterrane zomersalade Basilicum, pijnboompitten, amandelen, rijpe cheddar, olijfolie en knoflook. Mijn ingrediënten voor krokante pesto. Klassieke pesto maak[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDavid Lebovitz is een Amerikaan in Parijs. Hij was chefkok-patissier in vooraanstaande restaurants in Californië en nu is hij kookboekenschrijver in Parijs. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen 75 gr warm gerookte zalm ( moot) 50 gr zeekraal 12,5 gr boter 1 sjalot 2 el grove mosterd 1/2 pot visfond (pot a 380 ml) 1/2 dl room Zout en[...]
Bron: smulweb.nl4 st. kreeftenscharen (gekookt) 4 plakjes kreeft 4 st langoustinestaarten 8 st jacobsmossel 240 gr Mulfilet olijfolie naar smaak 1 el tomatenblokjes 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 oesters - 8 sint-jakobsschelpen - 4 kreeftenscharen - 4 langoestines - 250 gram mulfilet - 2 eetlepels tomatensap - 1 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Ui, 1 teentje knoflook, 4 tomaten,0,5 spaanse peper,1 eetl. olie, 1 eetl.suiker,1 l. visbouillon,stukje steranijs, 2 venkels,600 gr. witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 75 gr warm gerookte zalm ( moot) 50 gr zeekraal 12,5 gr boter 1 sjalot 2 el grove mosterd 1/2 pot visfond (pot a 380 ml) 1/2 dl room Zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 gr. heilbot viskruiden 1 limoen, geperst 2 avocado`s 1 eetl gembersiroop 1 teen knoflook, fijn gehakt olie om in te bakken 750 ml[...]
Bron: smulweb.nl