recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Voorgerechten zonder hacheevlees

Gevonden 23 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Garnalensoep met kokos en champignons

Ingrediënten Porties : 10 30 middelgrote gamba's 3 sjalotjes 1 el citroengras (fijn gesn.)* 1 el gember wortel (fijn gesn) 2 tl tamarinde (assem)* 2 tl[...]

Bron: allrecipes.nl
Soep van gamba`s met sereh en Swinckels

voor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]

Bron: smulweb.nl

Amuse van gamba met tomatengelei, chorizo en[...]

voor 10 personen Gambas knoflook Sterke tomatenbouillon Bieslook Zeezout Chorizo Sjalot Babyvenkel Hulpmiddelen Kappa van Texturas Voorbereiding Gambas in[...]

Bron: smulweb.nl
Salade Surf & Turf.

voor 4 personen - 400 gram gamba`s zonder kop (gemarineerd) - 75 gram gemengde sla of rucola, - 4 porties rundercarpaccio. Voor de garnering: -[...]

Bron: smulweb.nl
Salade met Haloumi, Sinaasappel, Vijgen en[...]

voor 4 personen 3 st Handsinaasappels, schoongeboend 2 tl Mosterd 3 el Olijfolie extra vierge 300 gr Gemenge sla 3 el Kappertjes 1 st Rode ui, in ringen 1[...]

Bron: smulweb.nl
Salade Surf & Turf.

voor 4 personen - 400 gram gamba`s zonder kop (gemarineerd) - 75 gram gemengde sla of rucola, - 4 porties rundercarpaccio. Voor de garnering: -[...]

Bron: smulweb.nl
Zoete aardappelsoep

voor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Verrukkelijke salade met gamba's en perzik

voor 4 personen 32 gamba's (darmkanaal verwijderen ) 1 of 2 zakjes gemengde luxe sla van de supermarkt 8 perzikken vers of uit blik in lange reepjes[...]

Bron: smulweb.nl
Griekse salade

*Ingrediënten 3 vellen filodeeg 100 gr gamba's (gekookt en gepeld) 50 gr boter 75 gr fetakaas 125 gr cherrytomaatjes 1/4 komkommer 2 eetelepels zwarte olijven[...]

Bron: mijn-keuken.blogspot.nl
Mislukte visbouillon en lekkere bouillabaisse

Ik wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]

Bron: foodie-sophie.blogspot.nl
Thaise garnalensoep met kokosmelk

Na de kipcocktail uit de beachclub, nu ook garnalensoep met kokosmelk gemaakt. Deze bestaat uit heel andere ingrediënten dan de soep die we op het terras aten,[...]

Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl
Thaise garnalensoep met kokosmelk

Na de kipcocktail uit de beachclub, nu ook garnalensoep met kokosmelk gemaakt. Deze bestaat uit heel andere ingrediënten dan de soep die we op het terras aten,[...]

Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl
Verrukkelijke Salade van Tomaat, Geitenkaas,[...]

Gister was het heerlijk weer. Het was zelfs warm te noemen. Meestal heb ik dan geen zin in zware kost en ook geen zin om lang in de keuken te staan. Het meest[...]

Bron: de-appelboom.blogspot.nl
basilicum- gazpacho met gamba`s en aardappel

voor 4 personen 20 gamba`s`- 1 aardappel - 100 gr spinazie - bos basilicum - schil van 1 courgette - 10 hazelnoten - 1 teen knoflook - 1 dl olijfolie( goede[...]

Bron: smulweb.nl
Kokos-courgettesoep

voor 4 personen Ca. 750 gram courgettes 1 ui Knoflook Verse gember (ca. 8 cm, of naar smaak) Rood pepertje 60 gram Santen (kokos) Kippenbouillon (van een[...]

Bron: smulweb.nl
Kokos-courgettesoep

voor 4 personen Ca. 750 gram courgettes 1 ui Knoflook Verse gember (ca. 8 cm, of naar smaak) Rood pepertje 60 gram Santen (kokos) Kippenbouillon (van een[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy