Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 70 recepten
Ingrediënten Porties : 4 800g kogelbiefstuk 5 eetl olijfolie 5 eetl rode wijnazijn 2 eetl citroensap 1 teentje knoflook, fijngehakt 1/2 theel zout 1/8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 pak (500 gr) kant-en-klaar deeg voor hartige taart 300 gr aardappelschijfjes 2 uien, in stukjes gesneden 225 gr biefstuk, dun[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 kleine wortels 275 gr bloem 1/4 tl zout 1 tl bakpoeder 100 gr boter, in stukjes 100 ml water 600 gr biefstuk, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1½ el zonnebloemolie 2 grote uien, in ringen gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 500 g magere biefstuk van de rug, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 el extra vergine olijfolie 350 g lendenbiefstuk, zonder vet en in blokjes van 4 cm 2 lamsniertjes, in blokjes 250 g sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 dikke, magere lendenbiefstuk, circa 350 g, zonder vet grofgemalen zwarte peper ¼ tl gedroogde Provençaalse kruiden, of naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 bosje peterselie, blaadjes losgemaakt 1 eetl. kappertjes, uitgelekt 1 eetl. mosterd 1 eetl. witte wijnazijn 1 teen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 dik stuk kogelbiefstuk van 350 g, bijgesneden 1 theel. zout en peper ½ theel. gedroogde Provençaalse kruiden 450 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 kogelbiefstukken zout en versgemalen peper 4 el olijfolie 8 roseval aardappelen 250 g kastanjechampignons, in stukken 100 g shii-take, in[...]
Bron: smulweb.nlEen verrassing is altijd leuk. Niet alleen om te ontvangen maar ook om te geven. Bij het voorbereiden van een etentje, in het geval van afgelopen zaterdag een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHoi! Gisteravond heb ik de eerste barbecue van dit jaar mogen meemaken! Heerlijk! Vier vrouwen en helemaal zelf een echte grotemensenbarbecue aangekregen. Bij[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd op de perslunch n.a.v. de 50ste verjaardag van het kwaliteitslabel, de hertogelijke kroon, van Parmaham. Ik vertoefde er als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be