Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 4 personen 250 gram mager soepvlees (rund) 250 gram rundergehakt 1 kleine mergpijp 400 gram soepgroenten (worteltjes, prei, bloemkool, bladselderij) 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter bouillon (rund-, kip of groente, naar keuze) 6 wortels uit een bosje 3 stengels bleekselderij 600 gr dieprvrieserwten 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 grote courgette of vier kleinere exemplaren, rond of lang maakt niet uit. 3 Bouillonblokjes (rund of groente) of Fond (in poedervorm of in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 stronken prei 12 plakjes hertencarpaccio (Rund kan natuurlijk ook) bieslook 12 oesters 2 tl mosterd 1 el truffelpuree 2 el water 2 el witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pot basissoep kip (dekamarkt) 3 zakjes noedels (dekamarkt) 2 kip filet Paksoy Chinese kool 2 a 3 bouillon blokjes rund Van de noedels alleen[...]
Bron: smulweb.nlEen lekkere winterse salade. Bieten met winterpostelein, feta en hazelnoten. Na het gaarkoken van de bieten heb ik ze in dunne plakjes gesneden en in[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comUit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 250 gram mager soepvlees (rund) 250 gram rundergehakt 1 kleine mergpijp 400 gram soepgroenten (worteltjes, prei, bloemkool, bladselderij) 2[...]
Bron: smulweb.nlVan het weekend heb ik Ossenstaartsoep gemaakt. Mijn moeder maakte het vroeger weleens en ik was erg benieuwd naar de smaak. Daarna heb ik geimproviseerd met[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 1 struik andijvie 2 el zongedroogde tomatentapenade 2 el zwarte olijven (zonder pit, gehalveerd) zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIk heb in mijn lange leven (help, ik word binnenkort 50!) al heel vaak carpaccio gegeten: carpaccio van rund, van sint-jakobsvruchten, van zalm,... maar nog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be