Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
400 gram kabeljauwfilet of andere witvis 2 teentjes knoflook 1 lenteuitje gesnipperd scheutje gembersiroop 2 tl rode rode currypasta 1 eetlepel vissaus ca. 1[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb mijn eigen variant maar deze van Delia zijn vast ook grandioos! Thai Fish Cakes with Cucumber Dipping Sauce Wij aten ze laatst weer bij Bird op de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je risotto kan garen in bouillon, kan dat dan ook met een verdunde tomatensaus? Nou, dat kan dus. Sterker nog, dat is heel erg lekker! Risotto met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer was twee weken aan het grasduinen in de sneeuw. Dat vindt hij fijn, dus dat moet hij lekker doen, maar ik zit thuis met een kermis. Als je er even[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk was tegen de verkeerde pompoen aangelopen. Zo’n grote melige. Dat heb ik meestal met die ronde pompoenen, en ik heb dan ook liever een flespompoen.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHaast een herfstsoepje met een flink hartige smaak, maar het idee van de walnoten met citroenschil leek me weer eens wat anders. En dat was het ook. Een goed[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSlow food is al snel ook comfort food. Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar werk heb je er amper aan. Deze soep is simpel, maar doordat het lang op het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk vind soep best lekker, want je kunt zo fijn soppen met een stuk brood, maar ik heb liever een iets dunnere soep dan zo’n dikke drab. Voor erwtensoep[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog een soep uit het boek Leafs, waar ik de vorige keer ook al uit kookte. Het waren notabene de kinderen die vroegen of ik de soep nog eens maakte, en dat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMaak 2 uien schoon, snijd ze in kleine stukjes en bak ze licht aan. Voeg ongeveer 2 liter bouillon toe, 1 teentje knoflook en 1 tot 1 1/2 kilo broccoli. Kook 8[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBrie in plakjes snijden en in rauwe ham (bijv parma, of schwarzwalder) wikkelen. Zachtjes bakken in olijfolie tot brie begint te smelten. Gemengde salade over[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl