Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Een paar keer per maand spreek ik af met een vriendin uit de buurt waarbij we samen koken en onze mannen mogen komen mee-eten. Heel gezellig. Omdat ik nog een[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk ben een heus Soepmens. Zeg het woord soep en ik word wakker. Het smaakt me altijd, bloedheet of stervenskoud, dikke maaltijdversies of waterige consommés,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk had weer eens zin in een lekkere Thaise curry. Dit keer werd het een recept voor Thaise curry met kip, sperziebonen en kokos . Bij de curry maak ik een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlPittige tomatensoep Deze tomatensoep is ’s zomers de moeite waard om te maken. Lekker met mooie, rijpe tomaten. Misschien wel uit eigen tuin? Als je twee[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp mijn werk maak ik tussen de middag graag soep.Ik eet zo min mogelijk brood dus een maaltijdsoepje gaat er dan wel in. Inmiddels kook ik 6 liter soep en het[...]
Bron: gezondsmullen.blogspot.nlAl een lange tijd was ik opzoek naar de Thaise kokos vissoep die ik ooit ergens had gegeten. Een vissoep gebaseerd op de Tom Ka Kai (Thaise kokos kippensoep.)[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlDie zomer? Die dwingen we gewoon af met een salade tiendaagse! Gewoon doen alsof het hoog nodig is om dagelijks iets koels te eten. O ja, en het is ook nodig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 6 personen 2 lente-uitjes, 250 gr koolvis, 250 gr Noorse garnalen, 1 ei, 4 eetlepels paneermeel, 1 teentje knoflook, 1 theelepel geraspte gemberwortel,[...]
Bron: smulweb.nl2 lente-uitjes 250 gr koolvis 250 gr Noorse garnalen 1 ei 4 eetlepels paneermeel 1 teentje knoflook 1 theelepel geraspte gemberwortel 25 gr geraspte kokos 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ca 40 gram gamba′s, 500 ml visbouillon, 500 ml kippenbouillon, 1 eetlepel zonnebloemolie, 2 knoflooktenen, 3 cm verse gember, 1[...]
Bron: smulweb.nlAls je op 1700 meter verblijft heb je ijzer nodig voor al die extra rode bloedlichaampjes die je aanmaakt. Linzen zijn dan een prima keus. Omdat ik de soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl