Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 6 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 1 envelopje saffraan 2 eetlepels amandelschaafsel (zakje) 750 ml kippenbouillon (van tablet)[...]
Bron: ah.nlDe herfst geeft ons prachtige oranje kleuren van pompoen tot sinaasappel. Ook saffraan is een echte herfstproduct, alhoewel dan wel in andere landen. Deze 3[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nl"Save the best for last". Dat moet het motto van chef Gallin geweest zijn voor het schooljaar 2012-2013. Want dit slaatje was ècht het allerlekkerste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr gaat niets boven een zelfgebouwd soepje! Schrik niet van de bereidingstijd, want 75 minuten daarvan is oventijd voor het roosteren van je paprika’s! 4[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlSalade, daar denk je in de winter misschien minder gauw aan, maar met rijke wintergroenten zet je ook in deze tijd van het jaar met plezier een salade op[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlBij een feestelijke avond zoals oud- en nieuw of een huwelijksfeest of jubileum horen lekkere hapjes. De hele avond met warme hapjes langsgaan maakt het feest[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWe eten wel vaker knolselselderijsoep maar nog nooit met saffraan. Er staat een klein doosje met saffraandraadjes in de kast wat zo af en toe wordt gebruikt.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 10 eetlepel olijfolie 6 teentjes koflook 4 eidooiers 3 theelepel salie 2 kruidnagels 1 laurierblad 1 eetlepel peterselie (vers) naar smaak[...]
Bron: smulweb.nl2 a 3 uien 2 tenen knoflook 2 l water visafval 3 lepels kruidenazijn peterselie zout peper saffraan laurier 500 g visfilet 3 dooiers citroensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr rijst - 150 gr pijlinktvis in ringetjes - 200 gr ongepelde gambas - 1 staartvisfilet - court-bouillon - 1/2 tl saffraan - 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nl