Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 5 personen 1 l Kippenbouillon 60 gr boter 30 gr(+/-) bloem 200 ml creme fraiche 1 eetlepel grove mosterd 1 eetlepel Dijon mosterd 2 eidooiers 75 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. groente (peen, selderij en wortelpeterselie), 1,5 l. water, 3 lepels boter, 1 ui, kopje room, 2 eidooiers, verse groene peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 350 gr. uien (in ringen gesneden) - 75 gr. boter - 30 gr. bloem - zout en peper, versgemalen - 1,5 liter bouillon - 300 gr. Gruyere (150 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 225 gr spekblokjes 45 gr boter 40 gr bloem 1 liter kippenbouillon 2 eidooiers 235 ml room 120 gr zaanse mosterd 1 Granny Smith[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 30 gr. roomboter - 40 gr. bloem - 1 L kippenbouillon - 1 dl slagroom half stijfgekloppt - 2 eidooiers - grove mosterd naar smaak (normaal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 middelgrote prei; 45 gram boter; 35 gram bloem gezeefd; 8-9 dl kippenbouillon; 1 eierdooier; 4 eetl. kookroom; zout; witte peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g kalkoenfilet 1 courgette 2 uien 1 pot vleesfond (380 ml, AH) 5 plakjes bladerdeeg 50 g bloem 1 dl magere Bulgaarse yoghurt (a 5 dl,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 325 ml volle melk 60 g boter 1 rode ui, gesnipperd 60 g bloem 4 eieren, gesplitst 140 g 55+ geitenkaas, verkruimeld Hulpmiddelen 4 ramequins[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 pond broccoli 1 ons dik gesneden salami 1 eidooier 3 el melk 1 klontje boter 25 gram 2 flinke lepels bloem Bouilionblokjes (totaal voor 1,2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. groente (peen, selderij en wortelpeterselie), 1,5 l. water, 3 lepels boter, 1 ui, kopje room, 2 eidooiers, verse groene peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 350 gr. uien (in ringen gesneden) - 75 gr. boter - 30 gr. bloem - zout en peper, versgemalen - 1,5 liter bouillon - 300 gr. Gruyere (150 gr.[...]
Bron: smulweb.nl