Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 1/4 krop ijsbergsla 1/2 komkommer 2 bosuitjes 1 teentje knoflook 1 eetlepel (Thaise roerbak)olie 3 eetlepels sesamolie 2 eetlepels limoensap 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr tot 1,3 kg gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, garnalen, octopus, witte vis) 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 winterpeen in halve plakjes 1 venkel in stukken 2 teentjes knoflook uit de knijper 2 blikken tomatenblokjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 rode ui (in reepjes) 2 venkelknollen (in reepjes) 2 visbouillontabletten 200 g kabeljauwfilet 1 blik linzen ((400 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje aardappeldobbeltjes (450 g) 100 g chorizo (worst) 4 el pikante cocktailsaus 100 g gemengde sla (zakje) 1 bakje garneermix witte kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g snijbonen (in schuine stukken van 2 cm) 250 g sperziebonen (gehalveerd) 200 g doperwten (vers of diepvries) 1 sjalot (fijngehakt) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje aardappeldobbeltjes (450 g) 100 g chorizo (worst, a 250 g) 4 el pikante cocktailsaus zout ½ zakje gemengde sla (a 200 g) 1[...]
Bron: ah.nlEr staan dit keer in de Allerhande allerlei lokale gerechten: Arnhemse meisjes, Zeeuwse mosselen en deze Groninger mosterdsoep. Alleen heb ik de Groninger[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 350 gr.in stukken gesn. aardappelen/2 uien/ 2 preien/ 2 takjes tijm/ 2 blaadjes laurier/ 1 1/2 dl.visbouillon/ 1 kg. in stukken[...]
Bron: smulweb.nl1 halve liter visbouillon, 1 halve liter port, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels tomatenpuree, 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperd teentje knoflook, peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Ui, 1 teentje knoflook, 4 tomaten,0,5 spaanse peper,1 eetl. olie, 1 eetl.suiker,1 l. visbouillon,stukje steranijs, 2 venkels,600 gr. witte[...]
Bron: smulweb.nl250 gram zachte witte vis (kabeljauw) 200 gram fruit de mers, (dit is mosselen, garnalen, inktvis, etc.), 2 visbouillionblokjes, 2 uien, 2 preien, 1 paprika,[...]
Bron: smulweb.nl1 halve liter visbouillon, 1 halve liter port, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels tomatenpuree, 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperd teentje knoflook, peper en[...]
Bron: smulweb.nl