Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 2 sjalotjes 55 g boter 1 envelopje saffraan 2 el fijne Dijon mosterd 1 el grove mosterd 40 g bloem 1 liter vlees of groentefond ½ dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels balsamico-azijn 1 grote sjalot, fijn gesneden 1 eetlepel honing 5 eetlepels extra vergine olijfolie zout en peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 sjalotjes 55 g boter 1 envelopje saffraan 2 el fijne Dijon mosterd 1 el grove mosterd 40 g bloem 1 liter vlees of groentefond ½ dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotjes 500 g courgette olijfolie 2 eieren 1 kippenbouillon 30 g geraspte Parmezaanse kaas 2 eetlepels fijgehakte basilicum peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ciabatta (voorgebakken, 250 g) 1 zak spinazie (300 g) 1 sjalotje 1 teentje knoflook 8 zwarte olijven zonder pit 1 el olijfolie 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 7 el extra vierge olijfolie (fles 500 g, Carbonell) 1 duopak krieltjes (800 g) 1 bakje champignons ((250 g), gehalveerd) 2 zakken waterkers[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 1 net sjalotten ((250 g), in kwarten) 2 takjes verse tijm (zakje a 15 g) 100 ml Marsala (wijn (slijter)) 2 zakken veldsla (a 75[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 eetlepels (olijf)olie 3 teentjes knoflook (geperst) 1 focaccia (voorgebakken brood (250 g)) 2 sjalotjes (fijngesnipperd) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 asperges 250 gram Haricoteverts 100 gram rucola 10 honingtomaatjes 50 gram Passendale kaas in reepjes voor de dressing: 1 sjalotje 1 theelepel[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlvoor 4 personen 1 sjalot in ringen gesneden 2 tenen knoflook, gepeld en in stukjes gesneden 4 zongedroogde tomaatjes op olie, in reepjes gesneden 100 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 kg broccoliroosjes (diepvries) - 1 aardappel, geschild en in blokjes - 2 sjalotjes - 3 eetlepels creme fraiche - 1 teen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram groene linzen zout en versgemalen peper 100 gram gerookt spek, in reepjes 4 el olijfolie extra vierge 100 gram bleu d′Auvergne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram groene linzen zout en versgemalen peper 100 gram gerookt spek, in reepjes 4 el olijfolie extra vierge 100 gram bleu d′Auvergne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram broccoli 1 sjalotje of stukje ui 2 eetlepels olijfolie 100 gram roquefort of andere blauwe schimmelkaas 2 groentebouillontabletten[...]
Bron: smulweb.nl