Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
I ngrediënten voor 4 personen 200 g Castelluccio-linzen of vervang ze door Puy-linzen 50 g vetspek (lardo) 20 st gepofte kastanjes* stevig brood Tomatenpuree[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRecept van Jeroen Meeus uit zijn tv programma Dagelijkse Kost op de Belgische TV. De hoeveelheden zijn voor 4 personen aan de zeer ruime kant. Per persoon vond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 6 lente-uitjes 1 kg groene courgettes (of gele, als je ze kunt krijgen) olijfolie klontje boter ½ citroen 8 takjes verse munt 1,4 liter[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Petits pâtés de Pezenas. Een Franse specialiteit, ontzettend lekker, maar ze smaakten zo niet Frans. En dat kon wel kloppen want er was niet veel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 500 g gedroogde limabonen (of cannellinibonen of witte bonen) 3 teentjes knoflook, 1 heel, 2 gesnipperd 1 laurierblad 1 kleine[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze supergezonde soep is van Sweetgreen ( klik hier voor de website ) een trendy restaurantketen, een soort saladbar, met alleen supergezonde producten van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere aardappelsalade begint met een goede aardappel. Neem een vastkokende aardappel zoals een Ratte, Nicola, Charlotte en Roseval. Verder is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJarenlang was de trend ingewikkeld eten, zoals de moleculaire keuken. Nu schijnt het naar de andere kant door te slaan en zijn de foodtrucks populair, een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNog niet zo lang geleden waren halloumi en za'atar alleen in winkels te vinden waar je anders eigenlijk niet zo gauw kwam. Nu ligt het gewoon bij Albert Heijn.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZelfgemaakte kippensoep is zo veel lekkerder, niet te vergelijken met pakjes of potjessoep. Je ziet er vaak tegenop maar het is echt heel makkelijk te maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Het is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer thuis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept komt uit een Zonnaturafolder. Er wordt gebruikt gemaakt van een zakje Zonnatura quinoa met tomaat en olijf met een inhoud van 250 gr. Die had ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een soepideaal dat nooit heeft bestaan. Langzamerhand kom ik tot het besef dat dé authentieke tomatensoep niet meer te achterhalen is. Erger nog, in mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHier heeft Johma zijn Sellerie salade vanaf gekeken. De originele c éleri rémoulade is met eigengemaakte mayonaise, maar zoals in het volgend recept kan het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKnolselderij-kastanje-paddenstoelensoep Een herfstwandeling in het bos, daar deed deze soep me aan denken. Je verwacht dat elk moment een miertje over de rand[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen verschil met de gangbare courgettesoep is dat de courgettes eerst een half uurtje gesmoord worden. Ingrediënten 1 kg middelgrote courgettes, geschild 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor dit recept karamelliseer je zalm in de oven en verdeel je deze over een kruidige salade met komkommer, tomaat en flinterdun gesneden kool. Ingrediënten:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl