Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 84 recepten
Het is al een tijdje geleden dat Albert Heijn een nieuw visproduct in het schap legde: zalmgehakt. Op het eerste oog dacht ik "handig" om het al snel daarna[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 25 g boter 2 preien, in ringetjes 400 g zoete aardappelen (bataten), geschild, in dunne schijfjes ½ theel. gemalen komijn 9 dl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g plantaardige margarine; 1 rode ui gesnipperd; 1 teen knoflook fijngehakt; 2 winterpenen in plakjes; 2 stengels bleekselderij in stukjes;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 3 zoete aardappels 1 grote ui, dungesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetl olijfolie 1 klontje boter 4 aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 40 gram boter Flinke scheut olijfolie 3 of 4 grote uien 1 blokje tuinkruiden(boullion of iets) 2 eetlepels curcuma 1 flinke theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 150 g slablaadjes 1 grote avocado 1 theel. citroensap 300 g kerstomaatjes ¼ komkommer 1½ eetl. olijfolie 1 rode ui ½ theel.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 2 uien, versnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 theel. gemalen korianderzaad 1 theel. komijnpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, grofgesneden 2 stengels bleekselderij, in grove stukken 1 wortel, geschrapt, in grove stukken 1 teen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie 2 uien, fijngehakt 2 fijngesneden teentjes knoflook 1 tl versgeraspte gember 1,5 liter water 200 gr rode linzen 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 grote rode bieten, schoongemaakt 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 rode ui, fijngesneden 2 eetlepels gesneden prei 4 tenen[...]
Bron: allrecipes.nl