Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 2 personen -1 beker linzen -5 bekers water -Stuk (runder of lams)schenkel -Grote winterpeen in blokjes -Een pastinaak in blokjes -Een witte wortel in[...]
Bron: smulweb.nlZelfgemaakte kippensoep is zo veel lekkerder, niet te vergelijken met pakjes of potjessoep. Je ziet er vaak tegenop maar het is echt heel makkelijk te maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 plukje saffraandraden 2 tl extra vergine olijfolie 50 g mager gerookt spek, zonder vet en fijngesneden 85 g glazige aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 Rode Ui 1 Witte Ui (of een paar sjalotjes) 2 tenen knoflook Klontje roomboter, scheutje (olijf)olie 1 Pompoen (groen of rood) 3/4 Pastinaak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 30 personen 1,5 kg spliterwten, 1 knolselderij, 3 winterwortels, 6 aardappels, 1 pastinaak, 2 stengels prei. 1 grote schenkel. 1 stevig doorregen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 5 middelgrote pastinaken - 2 el koolzaadolie (of olijfolie) - 125 g Le Puy-linzen - 1 laurierblad - ½ ui - paar peterseliesteeltjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comTerechte opmerking van tafelgenoot, meer dan losjes geïnspireerd op de Keuringsdienst van Waarde , dat 'bospaddenstoelen' net zo'n onzinterm is als[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 1 Rode Ui 1 Witte Ui (of een paar sjalotjes) 2 tenen knoflook Klontje roomboter, scheutje (olijf)olie 1 Pompoen (groen of rood) 3/4 Pastinaak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen - 500 gram spliterwten - 150 gram rookspek in stukjes - oer-hammetje/hamschijf - zout - 2 laurierblaadjes - peper - 2 middelgrote preien - 2[...]
Bron: smulweb.nlDe gedachte dringt zich op; waarom zou je rode linzen gebruiken in plaats van spliterwten voor het maken van een flinke pan snert. De eerste goede reden is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlLaatst kocht ik boterraapjes op de biomarkt in Emmen. Ik had ze nog nooit eerder gehad, ik had er zelfs nog nooit eerder van gehoord, maar deze goudgele[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlGisteren was het een gezellige en geslaagde dag op de Mercado in Hendrik-Ido-Ambacht! Er was een nieuwe deelneemster, een Spaanse die zich Maestra Cortadora[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDit recept is gebaseerd op een salade die ik een maandje geleden at bij Restaurant As . Dat wil zeggen, het is wat ik daarvan de volgende dag wist te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAlweer een poos geleden was ik met een vriendin naar een lezing. Het ging over opruimen, ordenen, structureren...zowel figuurlijk als letterlijk. Op gegeven[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOkay, ik weet dat ik lang heb geklaagd over het koude weer en de schijnbaar nooit eindigende winter. Het is niet iets dat ik graag doe, klagen, maar het is[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nl