Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 81 recepten
Dit heb je nodig: Voor de pannenkoeken: 6 volle eetlepels bloem; 300 ml. melk; 2 eieren; 1 eetlepel gesmolten boter (of olie); 1 mespunt zout; 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 aardappels, geschild en gekookt 2 kleine wortels, gekookt 250 gr vis uit blik (bijvoorbeeld zalm) 4 eieren, hardgekookt 1/2 ui[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr witte of groen asperges 1 onbespoten citroen zout 1 theelepel suiker 2 eieren 150 gr rauwe ham 200 gr gekookte ham 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. paneermeel 25 g boter 2 eetl. bloem 2 1/2 dl warme halfvolle melk versgeraspte nootmuskaat naar smaak 4 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 1/2 l Bouillon, zelf gemaakt of bouillonblokje 2 Stengels citroengras 4 Eieren (NIET ECHT NODIG) 6 Rode pepers (niet echt nodig) 1 Rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -20 Hollandse asperges -zout -suiker -stukje foelie -klein bosje verse salie -zonnebloemolie -4 plakken Coburger of Parmaham (rauwe ham niet[...]
Bron: smulweb.nlVOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlMmm, als kind was dit één van de gerechten die ik wist te maken, en nog lekker was ook! Echter wijkt die versie wel iets van deze af... Daar zat minimaal één[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlvoor 4 personen * 6-10 tenen knoflook * 1 Ui * 75 gr. spekblokjes * Flinke scheut room (slagroom/of kookroom) * 4 el. Olie * 1 Laurierblaadje * 1 Bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlDie soep maak je zelf, maar dat bapaobroodje vandaag even niet op dit blog. Die haal je maar bij de supermarkt. AH heeft tegenwoordig ook vegetarische[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nl