Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 135 recepten
Ingrediënten Porties : 6 40 gr boter 3 uien, in dunne ringen gesneden 2 eetlepels water 20 gr bloem 1,5 liter kippenbouillon 100 ml witte wijn 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 5 zoete aardappelen, geschild en in vieren gehakt 1 eetlepel plantaardige olie (bijvoorbeeld zonnebloemolie) 1 grote ui, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 15 gram boter 40 gram gesnipperde ui 1 teen knoflook, gesneden 1/2 theelepel mierikswortel 680 gram rundergehakt 2 blikken (van[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 120 g milde of pittige Italiaanse kalkoensaucijs, vliesjes verwijderd 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 15 g boter 1 ui, fijngesneden ¼ tl mosterdpoeder 1 grote bloemkool, circa 900 g, in kleine roosjes verdeeld 600 ml halfvolle[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. paneermeel 25 g boter 2 eetl. bloem 2 1/2 dl warme halfvolle melk versgeraspte nootmuskaat naar smaak 4 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 14 personen 2 kg grote uien 2 grote uien 1 bol knoflook 3 kipfilet Zout peper 3 kip bouillonblokjes 3 rundvlees bouillonblokjes Peterselie 8[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de pannenkoeken: 6 volle eetlepels bloem; 300 ml. melk; 2 eieren; 1 eetlepel gesmolten boter (of olie); 1 mespunt zout; 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels boter 1 theelepel zout 2 grote rode uien, in dunne schijfjes 2 grote uien, in dunne schijfjes 1,5 liter[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -20 Hollandse asperges -zout -suiker -stukje foelie -klein bosje verse salie -zonnebloemolie -4 plakken Coburger of Parmaham (rauwe ham niet[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 1 grote verse groene chilipeper, zonder zaden en fijngesneden 2 groene paprika's, zonder zaden en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 potje rundvleesbouillon met vlees (350 ml) 2 pakjes sugo pastasaus met kruiden (a 390 g) 2 blikken groene kidneybonen ((a 400 g),[...]
Bron: ah.nlAls boerenkool ontkiemd of doorschiet, hebben ze van die schattige kleine zachte blaadjes. Wist je dat je deze heel goed rauw in een salade kan eten?! Ik was[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlMmm, als kind was dit één van de gerechten die ik wist te maken, en nog lekker was ook! Echter wijkt die versie wel iets van deze af... Daar zat minimaal één[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 pond asperges 1 1/2 l kippenbouillon (blokjes) 1 kuipje smeerkaas 2 gesnipperde sjalotjes 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 dun plakje gember,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de bladerdeeglolly 1 rol vers bladerdeeg 50 gr. roomkaas 100 gr. geraspte kaas 100 gram ham 1 ei pistachenoten, gepeld en gehakt Snufje[...]
Bron: smulweb.nl