Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
I ngrediënten voor 4 personen 200 g Castelluccio-linzen of vervang ze door Puy-linzen 50 g vetspek (lardo) 20 st gepofte kastanjes* stevig brood Tomatenpuree[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNog niet zo lang geleden waren halloumi en za'atar alleen in winkels te vinden waar je anders eigenlijk niet zo gauw kwam. Nu ligt het gewoon bij Albert Heijn.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze supergezonde soep is van Sweetgreen ( klik hier voor de website ) een trendy restaurantketen, een soort saladbar, met alleen supergezonde producten van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere aardappelsalade begint met een goede aardappel. Neem een vastkokende aardappel zoals een Ratte, Nicola, Charlotte en Roseval. Verder is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJarenlang was de trend ingewikkeld eten, zoals de moleculaire keuken. Nu schijnt het naar de andere kant door te slaan en zijn de foodtrucks populair, een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRecept van Jeroen Meeus uit zijn tv programma Dagelijkse Kost op de Belgische TV. De hoeveelheden zijn voor 4 personen aan de zeer ruime kant. Per persoon vond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept komt uit het boek Magic Soup van Nicole Pisani en Kate Adams. Nicole Pisani heeft als chefkok gewerkt in het restaurant Nopi van Yotam Ottolenghi.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDavid Lebovitz, patissier en kookboekenschrijver uit Californië die in Parijs woont, blogt dat hij ondanks de overdaad aan heerlijk voedsel in Frankrijk, in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Het is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer thuis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZelfgemaakte kippensoep is zo veel lekkerder, niet te vergelijken met pakjes of potjessoep. Je ziet er vaak tegenop maar het is echt heel makkelijk te maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een soepideaal dat nooit heeft bestaan. Langzamerhand kom ik tot het besef dat dé authentieke tomatensoep niet meer te achterhalen is. Erger nog, in mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHier heeft Johma zijn Sellerie salade vanaf gekeken. De originele c éleri rémoulade is met eigengemaakte mayonaise, maar zoals in het volgend recept kan het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKnolselderij-kastanje-paddenstoelensoep Een herfstwandeling in het bos, daar deed deze soep me aan denken. Je verwacht dat elk moment een miertje over de rand[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het Jamie magazine 'Italie bij je thuis' komt dit recept. Het is wel veel snijwerk, maar je hebt ook voor minstens 2 dagen soep. Ingrediënten voor 8[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 300 gr kikkerkerwten, een nacht geweekt in koud water 3 teentjes knoflook, gepeld, waarvan 2 fijngehakt bosje salie 3 el olijfolie plus wat extra[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen verschil met de gangbare courgettesoep is dat de courgettes eerst een half uurtje gesmoord worden. Ingrediënten 1 kg middelgrote courgettes, geschild 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 500 g gedroogde limabonen (of cannellinibonen of witte bonen) 3 teentjes knoflook, 1 heel, 2 gesnipperd 1 laurierblad 1 kleine[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl