Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 2 kg panklare mosselen 100 ml droge witte wijn 1 envelopje saffraan 1 pot visfond (380 ml) 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 rode ui (in reepjes) 2 venkelknollen (in reepjes) 2 visbouillontabletten 200 g kabeljauwfilet 1 blik linzen ((400 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kilo verse mosselen 250 ml witte wijn (Chardonnay) 40 g boter 3 eetlepels Franse mosterd (potje a 250 ml) 40 g bloem 300 ml visbouillon[...]
Bron: ah.nlfoto: David Smith / Istock Oyster Chowder Chowder is eigenlijk niets anders dan een dikke vissoep uit Amerika Je kunt het in verschillende smaken maken[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlEr staan dit keer in de Allerhande allerlei lokale gerechten: Arnhemse meisjes, Zeeuwse mosselen en deze Groninger mosterdsoep. Alleen heb ik de Groninger[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 350 gr.in stukken gesn. aardappelen/2 uien/ 2 preien/ 2 takjes tijm/ 2 blaadjes laurier/ 1 1/2 dl.visbouillon/ 1 kg. in stukken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 900 gram pompoenvlees 2 liter visbouillon 2 uien 2 teentjes knoflook peper en zout /- 800 gram stevige vis, zoals, kabelauw, zalm, zeewolf.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr.in stukken gesn. aardappelen/2 uien/ 2 preien/ 2 takjes tijm/ 2 blaadjes laurier/ 1 1/2 dl.visbouillon/ 1 kg. in stukken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 900 gram pompoenvlees 2 liter visbouillon 2 uien 2 teentjes knoflook peper en zout /- 800 gram stevige vis, zoals, kabelauw, zalm, zeewolf.[...]
Bron: smulweb.nl