Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 1 liter verse tomatensap. 1 liter water. 1 klein blikje tomatenpuree. Ik heb zelfgemaakte gebruikt. Zie recept voor zelfgemaakte puree. 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1200-1500 g kip, in stukken 2 liter water 3 cm verse gember, in plakken 1 kleine ui, grof gehakt serehstengel gekneusd 3 pimentkorrels zwarte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 1 winterpeen 3 stengels bleekselderij 40 g bladselderij 1½ kg kippenbout 1½ liter kraanwater 1 el zout 140 g boter 140 g[...]
Bron: ah.nlPittige Pindasoep met Kip Bereidingstijd: 15 min. Ingredienten voor 2 pers. 1 eetlepel zonnebloemolie 200 g kipfilet, in reepjes 2 sjalotjes, gesnipperd 1[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 prei, in ringen 2 aardappelen, geschild en in blokjes 20 gr boter 1 tot 2 theelepels sambal 1 pot (van 350 ml) kippenbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr kipfilet 2 el vijfkruidenpoeder 2 cm gember (geschild) 1 rode peper (helft in geheel in bouillon, andere helft in dunne reepjes om soep[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele kip speklapjes, 400 gr 2 ui knoflook 4-5 tenen sojasaus mie 1 andijvie 2 Prei kipbouillonpoeder Rijstwijn (evt sherry) Bladselderie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kipfilet 2 el vijfkruidenpoeder 2 cm gember (geschild) 1 rode peper (helft in geheel in bouillon, andere helft in dunne reepjes om soep[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele kip speklapjes, 400 gr 2 ui knoflook 4-5 tenen sojasaus mie 1 andijvie 2 Prei kipbouillonpoeder Rijstwijn (evt sherry) Bladselderie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 sjalotjes (fijngesnipperd) 2 teentjes knoflook (fijngesnipperd) 2 cm gemberwortel (geraspt) 2 cm laoswortel (toko, geraspt) 1/2 Spaans[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR DE BOUILLON: 1 soepkip (in delen gesneden) 2 L water 3 kippenbouillonblokjes 4 laurierblaadjes (of daun salam, toko) 4 kruidnagels 1/2[...]
Bron: smulweb.nl