kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | zelfgemaakte kippensoep | runderstoof met rijst | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Voorgerechten zonder aardappel sla bloem

Gevonden 26 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Mexicaanse salade

400 gram kipfilet in reepjes, 4 el olijfolie, 0,5 komkommer, 1 bakje koriander (fijngesneden,15 gram), 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, 1 avocado, 2 el[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Romanesco salade

De groente ziet er heel fraai uit, de smaak houdt het midden tussen broccoli en bloemkool. gegeten op 13 september

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
brocolli-witte bonensoep

gegeten 5 november 500 gram broccoli, 100 gram spekblokjes, 100 gram chorizo, 1 rode paprika, 1 grote pot witte bonen, 1 blikje maïs, 1 teentje knoflook, 2 dl[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Abrikozen tapenade

Een verrassende smaak, niet zoet, niet hartig. Wel erg lekker (bijvoorbeeld op het Marokkaanse zaadbrood). Je kunt het ook als vulling voor filo- of[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
salade met tonijnsaus

Salade van doperwten, rode paprika, blokjes geitenkaas met koriander. Dressing: 1 el olijfolie, 1 el azijn. Tonijnsaus: klein uitje gesnipperd, 2 blikjes[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
tomatensoep met maïs en kaas

750 gram rijpe tomaten, 1 grote ui, 175 gram belegen komijnekaas (stukje), 2 el olie, 1 teentje knoflook, 2 tl kerrie, 2 kruidenbouillon-tabletten, blikje[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
salade van rijst met feta

De vriendin van onze oudste zoon is vegetariër, dus eten wij tegenwoordig ook vaker vegetarisch. Ik vind het heerlijk. We gaan vaker vegetarisch eten, ik wil[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Salade met sperziebonen, rucola en kaas

200 gram couscous, 600 gram sperziebonen, 2 el balsamico-azijn, 4 el olfijolie, 2 tl honing, 2 tl mosterd, 75 gram rucola, 4 zongedroogde tomaten in reepjes,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Knoflooksoep van Ottolenghi

Al weer zo'n heerlijk recept van Ottolenghi. En het aardige is: de volgende dag merkt men niet eens dat je zoveel knoflook gegegeten hebt! In het[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
salade met maïs en appel

lekker bijgerechtje: 1 blikje maïs (uitgelekt), 1 granny smith (in blokjes), 1 sjalot (fijn gesnipperd), 1 el peterselie (gehakt), 3 el extra vergine[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
salade met eendenmaagjes en spekjes

Uit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Erwtensoep

Vorige week heerlijke snert gemaakt. Op m'n werk waren 2 collega's er over aan het praten, waardoor ik erg trek kreeg. Dit heb je nodig voor een snert die[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Chorizo en kikkererwtensoep

Zonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
preisoep met een dekseltje

Gegeten op 30 januari T. had weer geholpen, we hebben een recept uit de foodies gemaakt. Erg lekkere preisoep, onder een dakje van bladerdeeg. 400 gram prei in[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vispakketje

4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
vispakketjes

gegeten op 5 mei 4 stukken visfilet, boter, olie, 2 grote uien, gesnipperd, 1 teentje knoflook, 1,5 tl kerrie, 1,5 el peterselie, 1,5 el bladselderij, handje[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Salade met pasta, witte bonen en tomaten

gegeten op 13 augustus 300 gram pasta, 300 gram kerstomaatjes (gehalveerd), 1 kleine courgette in stukjes, 3 lente-uitjes in ringen, 3-4 el basilicum, 350[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy