Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
De vriendin van onze oudste zoon is vegetariër, dus eten wij tegenwoordig ook vaker vegetarisch. Ik vind het heerlijk. We gaan vaker vegetarisch eten, ik wil[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 2 juli 1 ui, 3 eetlepels olijfolie, 500 gram broccoli, 1,5 groentebouillontablet, 200 ml slagroom, 1 bakje zalmsnippers (200 g) Ui pellen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 13 augustus 300 gram pasta, 300 gram kerstomaatjes (gehalveerd), 1 kleine courgette in stukjes, 3 lente-uitjes in ringen, 3-4 el basilicum, 350[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe groente ziet er heel fraai uit, de smaak houdt het midden tussen broccoli en bloemkool. gegeten op 13 september
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 september 50 gram boter, 2 grote uien in ringen, 2 tl bloem, 1 l groentebouillon, 4 el droge witte wijn of 2 el droge sherry, 1 stokbrood, 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 5 november 500 gram broccoli, 100 gram spekblokjes, 100 gram chorizo, 1 rode paprika, 1 grote pot witte bonen, 1 blikje maïs, 1 teentje knoflook, 2 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com750 gram rijpe tomaten, 1 grote ui, 175 gram belegen komijnekaas (stukje), 2 el olie, 1 teentje knoflook, 2 tl kerrie, 2 kruidenbouillon-tabletten, blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram couscous, 600 gram sperziebonen, 2 el balsamico-azijn, 4 el olfijolie, 2 tl honing, 2 tl mosterd, 75 gram rucola, 4 zongedroogde tomaten in reepjes,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere soep uit de foodies. Voor een voorgerecht wel wat veel voor 4 personen. 50 gram boter, 60 gram bloem, 1 bol knoflook, 1,3 liter bouillon, 1,5 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comlekker bijgerechtje: 1 blikje maïs (uitgelekt), 1 granny smith (in blokjes), 1 sjalot (fijn gesnipperd), 1 el peterselie (gehakt), 3 el extra vergine[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 ui, 6 el olie, 1 el kerrie, 250 gr. pandanrijst, 3 tl bouillonpoeder, 350 gr. kipfilet, 250 gr. aardbeien, 1 bosui, 3 el citroensap, 2 tl honing, 2,5 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 30 januari T. had weer geholpen, we hebben een recept uit de foodies gemaakt. Erg lekkere preisoep, onder een dakje van bladerdeeg. 400 gram prei in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 5 mei 4 stukken visfilet, boter, olie, 2 grote uien, gesnipperd, 1 teentje knoflook, 1,5 tl kerrie, 1,5 el peterselie, 1,5 el bladselderij, handje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comwarm weer, een salade was weer ideaal, vooral zo'n makkelijk te maken lauwwarme salade 1 blikje kidneybonen (400 gr.), 2 tomaten, 3 el olie, 1,5 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com