Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Lekkere soep uit de foodies. Voor een voorgerecht wel wat veel voor 4 personen. 50 gram boter, 60 gram bloem, 1 bol knoflook, 1,3 liter bouillon, 1,5 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 13 augustus 300 gram pasta, 300 gram kerstomaatjes (gehalveerd), 1 kleine courgette in stukjes, 3 lente-uitjes in ringen, 3-4 el basilicum, 350[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram broccoli, 400 gram penne, 3 el olijfolie, 2 el citroensap, 100 gram noten (gehakt), beetje bieslook, 100 gram rucola, 150 gram blauwe kaas (grof[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen frisse salade, door de grapefruit heel anders dan anders Voor 2 personen: 200 gram kipdijfilet, olijfolie, 3 tl rozemarijn, zeezout, 1 rode grapefruit, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit de Allerhande Bijzonder geschikt als voorgerecht (als hoofdgerecht voor krap 3 personen) 2 el olie, 1 gesnipperde ui, 2 grofgesneden tenen knoflook,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comwarm weer, een salade was weer ideaal, vooral zo'n makkelijk te maken lauwwarme salade 1 blikje kidneybonen (400 gr.), 2 tomaten, 3 el olie, 1,5 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijke lauwwarme verrassing op 1 juli 200 gram kipfilet in reepjes, 2 el olie, 5 dl kippenbouillon, 4 el korianderblaadjes (of wat minder pasta), 1-2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 2 juli 1 ui, 3 eetlepels olijfolie, 500 gram broccoli, 1,5 groentebouillontablet, 200 ml slagroom, 1 bakje zalmsnippers (200 g) Ui pellen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe groente ziet er heel fraai uit, de smaak houdt het midden tussen broccoli en bloemkool. gegeten op 13 september
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 5 mei 4 stukken visfilet, boter, olie, 2 grote uien, gesnipperd, 1 teentje knoflook, 1,5 tl kerrie, 1,5 el peterselie, 1,5 el bladselderij, handje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen verrassende smaak, niet zoet, niet hartig. Wel erg lekker (bijvoorbeeld op het Marokkaanse zaadbrood). Je kunt het ook als vulling voor filo- of[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSalade van doperwten, rode paprika, blokjes geitenkaas met koriander. Dressing: 1 el olijfolie, 1 el azijn. Tonijnsaus: klein uitje gesnipperd, 2 blikjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram kipfilet in reepjes, 4 el olijfolie, 0,5 komkommer, 1 bakje koriander (fijngesneden,15 gram), 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, 1 avocado, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram couscous, 600 gram sperziebonen, 2 el balsamico-azijn, 4 el olfijolie, 2 tl honing, 2 tl mosterd, 75 gram rucola, 4 zongedroogde tomaten in reepjes,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 30 januari T. had weer geholpen, we hebben een recept uit de foodies gemaakt. Erg lekkere preisoep, onder een dakje van bladerdeeg. 400 gram prei in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen frisse salade, door de grapefruit heel anders dan anders Voor 2 personen: 200 gram kipdijfilet, olijfolie, 3 tl rozemarijn, zeezout, 1 rode grapefruit, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com