Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Wat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan de cavolo nero soep van Jamie van eergisteren was nog wat rauw gesneden kool over. Op de verpakking (AH) staat een leuk recept van deze palmkool met een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor als je vandaag niet weet wat je moet maken en je geen zin hebt om te koken met dit warme weer, is het misschien een idee om de beetje vergeten klassieker,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere aardappelsalade begint met een goede aardappel. Neem een vastkokende aardappel zoals een Ratte, Nicola, Charlotte en Roseval. Verder is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept staat op Bijzonder Spaans. Geroosterde paprika's met ansjovis is hier in huis echt een zomerfavoriet. Aan de andere kant van de Pyreneeën heeft deze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDavid Lebovitz is een Amerikaan in Parijs. Hij was chefkok-patissier in vooraanstaande restaurants in Californië en nu is hij kookboekenschrijver in Parijs. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekker en eenvoudig hapje uit het kookboek van Sofia Loren uit 1971 Koken con Amore. Ingrediënten: Sneetjes stokbrood Mozzarella Ansjovisfilets in olie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen mengsel van van gehakte olijven, kappers en tonijn zijn typische smaken van Sardinië en Sicilië. Claudia Roden geeft hier een recept voor een Siciliaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnel te maken en lekker. Ik maakte het voor 2 personen en de prei roosterde ik in de hetelucht friteuse. Bereiden ± 20 min. / oven ± 10 min.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat kun je toch smullen van wat oud brood, een restje Provolone kaas van de Lidl, salie uit de tuin en de rest uit de voorraad. In het Italiaanse recept wordt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 pot of blikje ontpitte zwarte olijven van 200 g 1 eetlepel afgespoelde kappertjes 12 ansjovis in olie, afgespoeld 2 of 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe klassieke Salade Niçoise heb ik deze keer met extra champignons en aardappels met ansjovis erop gepresenteerd. Gemarineerde champignons Ingrediënten: 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl