Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 (3 kg) hele pompoen olijfolie zout versgemalen zwarte peper 700 ml kippenbouillon 200 gr kastanjepuree 225 ml room (probeer[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 pakken vissoep (Iglo) 1 glas cognac 2 dl. slagroom 1/2 blikje tomatenpuree (Spar) 200 g. Noorse garnalen 1 zakje roerbakgroenten (vers) 1[...]
Bron: smulweb.nlZalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl1 rode peper - 3 teentjes knoflook - 250 gram groene olijven zonder pit - 2 theelepels cognac of sherry - wat citroensap - 10 gedroogde tomaten op olie[...]
Bron: smulweb.nl2 rode pepertjes - 3 teentjes knoflook - 250 gr groene olijven - 2 theelepels cognac - wat citroensap - 6 gedroogde tomaten - wat gedroogde oregano - plm.1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 roze grapefruits 1 blikje krab 4 kleine roze garnalen 1/2 krop sla 10 cl kwark of mayonaise 1 dessertlepel cognac zout en peper. 10 cl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 roze grapefruits 1 blikje krab 4 kleine roze garnalen 1/2 krop sla 10 cl kwark of mayonaise 1 dessertlepel cognac zout en peper. 10 cl[...]
Bron: smulweb.nlAllereerst wens ik jullie een goed en gezond 2017! En laat ik voor de vorm dan maar starten met iets gezonds… Mijn oog valt altijd op die recepten die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 250gr. kleine garnalen, (kan ook met kipfilet)(200gr.yoghurt, 2el.mayo,2el.ketchup,1el.worchestersaus,paar drupppels tabasco,2el.cognac of[...]
Bron: smulweb.nlEen handvol olijven een vijftal ansjovissen een eetlepel kappertjes een eetlepel olijfolie een scheut cognac Bereidingswijze Doe de olijven in een vijzel en[...]
Bron: smulweb.nl200 g. roompate, 200 g. knoflookolijven, 2 eetl. kappertjes, 1 theel. citroensap. Voorbereiding Hak de olijven en kappertjes niet al te fijn. Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Zwarte olijven(ontpit) 250 gr. kappertjes 100 gr. knoflook(teentje) 1 st. blikje anjovis(uitgelekt en afgespoeld) 1 blikje cognac 1 el.[...]
Bron: smulweb.nlEen handvol olijven een vijftal ansjovissen een eetlepel kappertjes een eetlepel olijfolie een scheut cognac Bereidingswijze Doe de olijven in een vijzel en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 ui in vier stukken, 3 geperste teentjes knoflook , 2 a 3 aardappelen overeenkomstige hoeveelheid pompoenvlees, 4 tot 6 kopjes kippenbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 ui in vier stukken, 3 geperste teentjes knoflook , 2 a 3 aardappelen overeenkomstige hoeveelheid pompoenvlees, 4 tot 6 kopjes kippenbouillon[...]
Bron: smulweb.nl