Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
voor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 375 gram witte bonen - 2 liter water - 200 gram reepjes mager rookspek - 2 kleine winterpenen - 1 prei - 1/2 selderijknol - wat selderijgroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr boter 700 gr kipfilet (in stukjes gesneden) 1 grote ui 3 tl kaneel 1 tl gemberpoeder 2 tl komijnpoeder 1/4 tl cayennepeper 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 650 gr broccoli, in stukjes 1 grote ui, in grove stukken 15 gr boter snufje suiker 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor ongeveer 4 a 6 personen: - 10 tomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 ui - 4 teentjes knoflook - 1 rode peper - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 375 gram witte bonen - 2 liter water - 200 gram reepjes mager rookspek - 2 kleine winterpenen - 1 prei - 1/2 selderijknol - wat selderijgroen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 6 eetlepels gesnipperde ui 4 eetlepels boter of margarine 850g geschilde en in blokjes gesneden flespompoen 750ml water 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 6 Sint-jakobsschelpen 60 gr sla 50 gr cashewnoten 1 sinaasappel, in partjes versgemalen peper vers gemalen roze peper of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 ml kippenbouillon 2 middelgrote plakjes ui 2 el boter 2 el bloem 475 ml melk 1/2 tl zout 450g kreeft, gekookt en het vlees[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 verse sardines, schoongemaakt en zonder kop 1 kleine citroen, in 8 dunne schijfjes gesneden en elk schijfje gehalveerd 250 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 800 gram uien waaronder... witte uien/gele uien/rode uien rode en witte sjalotjes lente en bos uitjes 4 teentjes knoflook halve paprika kleur[...]
Bron: smulweb.nl