Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Uit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSalade van doperwten, rode paprika, blokjes geitenkaas met koriander. Dressing: 1 el olijfolie, 1 el azijn. Tonijnsaus: klein uitje gesnipperd, 2 blikjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com750 gram rijpe tomaten, 1 grote ui, 175 gram belegen komijnekaas (stukje), 2 el olie, 1 teentje knoflook, 2 tl kerrie, 2 kruidenbouillon-tabletten, blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekker, de dressing versterkt de smaa k van de makreel en an dersom. 1 makreel (ca. 350 g) , 4 sjalotten, gesnipperd, 4 el balsamico-azijn, 1 1/2 el grove[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram aardappelen (bijna gaar), 1 ui (gesnipperd), 1,5 tl kerrie, 1/2 courgette (in kleine blokjes), 100 gram diepvries doperwten (ontdooid), 8 plakjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram kipfilet in reepjes, 4 el olijfolie, 0,5 komkommer, 1 bakje koriander (fijngesneden,15 gram), 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, 1 avocado, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram couscous, 600 gram sperziebonen, 2 el balsamico-azijn, 4 el olfijolie, 2 tl honing, 2 tl mosterd, 75 gram rucola, 4 zongedroogde tomaten in reepjes,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comlekker bijgerechtje: 1 blikje maïs (uitgelekt), 1 granny smith (in blokjes), 1 sjalot (fijn gesnipperd), 1 el peterselie (gehakt), 3 el extra vergine[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAan het eind van de winter toch nog maar een keertje bruine bonensoep gemaakt, geen zware variant, maar deze met lekker veel groente erin en door het gebruik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere soep uit de foodies. Voor een voorgerecht wel wat veel voor 4 personen. 50 gram boter, 60 gram bloem, 1 bol knoflook, 1,3 liter bouillon, 1,5 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com800 g aardappels vastkokend, geschild, 300 g broccoli, in roosjes, 1 gerookte makreel 4 el olijfolie, 2 rode paprika's, in brede repen 2 el witte wijnazijn[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekkere winterse soep om warm van te worden. 3 el olijfolie, 1 grof gesneden u, 2 grof gesneden preien, 1 grote aardappel (in blokjes), 2 teentjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 29 december. Omdat ik de enige was die deze week moest werken had P het eten gemaakt. Een lekkere vegetarische soep die wel wat pittigs kon[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 30 januari T. had weer geholpen, we hebben een recept uit de foodies gemaakt. Erg lekkere preisoep, onder een dakje van bladerdeeg. 400 gram prei in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit een Allerhande uit 2008. Ik heb de soep alleen niet gepureerd zoals in het recept stond. 4 eetlepels olijfolie, 2 tenen knoflook, geperst, 1 zak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 5 mei 4 stukken visfilet, boter, olie, 2 grote uien, gesnipperd, 1 teentje knoflook, 1,5 tl kerrie, 1,5 el peterselie, 1,5 el bladselderij, handje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen verrassende smaak, niet zoet, niet hartig. Wel erg lekker (bijvoorbeeld op het Marokkaanse zaadbrood). Je kunt het ook als vulling voor filo- of[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com