Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
Een koninklijke soep voor mijn gasten op Bevrijdingsdag. Deze feestelijke dag gaf aanleiding om met een royale entree het diner te beginnen. Royaal in smaak[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen paar weken geleden publiceerde ik een recept voor Empanada's. Kruidig gevuld en mooi verpakt in een deegje. Nu heb ik een andere variant op de agenda[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 175 ml water 100 gr bloemkool, fijngehakt 150 gr aardappelen, in blokjes 65 gr selderij, fijngehakt 65 gr wortels, in blokjes 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1.3 kilo tomaten, geschild, ontpit en in blokjes gesneden 140 gram fijngesneden wortelen 130 gram fijngesnipperde ui 420 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 1 tomaat stukje ui stukje wortel 10 gr boter ½ blikje tomatenpuree 10 gr bloem 250 ml water ½ bouillonblokje 1 laurierblaadje 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de vulling 400 g lamslever 2 eetl. bloem 100 g ongerookte spek 2 eetl. olijfolie 150 g sjalotten, gepeld en in partjes 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 kleine wortels 275 gr bloem 1/4 tl zout 1 tl bakpoeder 100 gr boter, in stukjes 100 ml water 600 gr biefstuk, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlVOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 liter visbouillon, 50 gr boter, 1 ui, 1 prei, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 3 middelgrote aardappels, 280 ml melk, 175 ml room, 60 gr[...]
Bron: smulweb.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOw, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlHet receptje heb ik gehaald uit de Libelle en prijkt bovenaan mijn stapel 'dat wil ik ooit eens klaarmaken' gerechtjes. Het is een eenvoudig hartverwarmend[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVandaag eten we een ouderwets lekkere Hollandse tomatensoep, met gehaktballetjes en een handje vermicelli. Daarbij zelfgemaakte soepstengels (zie recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com