Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet is wel genoeg geweest. Wordt het nou winter of niet? Denk je dat het eindelijk gaat vriezen, is dat voor maar twee dagen en wordt het al weer bijna zomers.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen -brood (bruinbrood, stokbrood of focaccia) -een scheutje calvados -1 hele camembert in houten doos -een snuif kaneel -2 steranijzen -75 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Garnalenbouillon 25 g gedroogde garnalen (oedang kering of ebbie) een stuk verse gember van 2,5 cm, in schijfjes gesneden 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 Voor in de blender / pureren 3 knoflook tenen 1 cm gember 2 middelgrote uien Andere ingrediënten 1 theelepel koenjit (kurkuma)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlOlijfolie, 1 prei gewassen en in ringetjes, duimgroot stuk verse gember geschild en fijn gehakt, 4 tenen knoflook fijn gehakt, 1/2 groene chilipeper zonder[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlOriental Soep Een feestelijk vissoep is dit wel... Het lijkt een hoop werk maar dat valt reuze mee De meeste ingredienten zijn te koop in de supermarkt Kijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVenkel(foeniculum, vulgare), familie van de schermbloem en smaakt een beetje naar anijs. Vanuit Azië is de venkel naar Europa gekomen, de Romeinen gebruikte[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlHet leuke van zo’n Odintas is dat ik me weer moet verdiepen in recepten van groentes die ik normaal niet zo gauw koop. Zoals winterpostelein en bietjes.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlHeel anders dan de andere Aziatische kippensoepen die ik ken. Echt de moeite waard om eens te maken, erg lekker. Het recept van deze sup ayam komt uit het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nl