Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 1 el olijfolie 2 uien, fijngesneden 250 g groene linzen 1 l groentebouillon 50 g Emmentaler AOC, in blokjes zout, peper Garnituur: 50 g[...]
Bron: smulweb.nlRecept van Jeroen Meeus uit zijn tv programma Dagelijkse Kost op de Belgische TV. De hoeveelheden zijn voor 4 personen aan de zeer ruime kant. Per persoon vond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen Dressing 50 cm water 50 cl rode wijnazijn 1/2 tl suiker 2 tl citroensap 1 tl gemalen zwarte peper 1 tl Worcestershiresaus 1/2 tl droge Engelse[...]
Bron: smulweb.nlBresaola, Italiaans luchtgedroogd rundvlees, is regelmatig bij Lidl verkrijgbaar, vooral voor de feestdagen. Ingrediënten: 1 venkelknol 4 grote scharreleieren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZak waterkers, bakje kerstomaatjes, 100 gram sperziebonen in stukjes, 100 gram gekookte pasta, 100 gram kaas (ik gebruikte Il Barone van De Mariënwaerdt maar[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlSalade met Rauwe Ham en Meloensalsa Meloen met hesp’ is een klassieker op de kaart met voorgerechtjes. Het zoete van de meloen en het zoute van de ham[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlOpperdoezer Ronde Een van de lekkerste aardappeltjes is wel de Opperdoezer Ronde Ze worden geteeld in Opperdoes, een klein plaatsje bij Medemblik Eind Mei[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlRecept van Jeroen Meeus uit zijn tv programma Dagelijkse Kost op de Belgische TV. De hoeveelheden zijn voor 4 personen aan de zeer ruime kant. Per persoon vond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is gebaseerd op een salade die ik een maandje geleden at bij Restaurant As . Dat wil zeggen, het is wat ik daarvan de volgende dag wist te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1¾ dl kippenbouillon 2 wortels, kleingesneden 3 tenen knoflook, uitgeperst 2 eetl. fijngesneden verse peterselie versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 grote vleestomaat 75 g waterkers 800 ml runderbouillon (zelfgemaakt of van 1 1/2 tablet) druppels citroensap (enkele) 4 sneetjes witbrood[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 7 el extra vierge olijfolie (fles 500 g, Carbonell) 1 duopak krieltjes (800 g) 1 bakje champignons ((250 g), gehalveerd) 2 zakken waterkers[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels pijnboompitten 1 sjalot (gesnipperd) 1 eetlepel rode-wijnazijn 1 eetlepel olijfolie extra vierge met truffelaroma 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlHet werd weer eens tijd, een receptje geheel van eigen hand. Niet geïnspireerd door een kookboe k, kooksite of kok in een restaurant (althans niet bewust). Dit[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 250 g gemengde basmati- en wilde rijst, goed afgespoeld 450 g eendenborstfilet 2 tl olijfolie, extra vergine 85 g waterkers,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 theel. teriyakimarinade 4 theel. plantaardige olie 2 theel. Chinese rijstazijn 4 zalmfilets, zonder vel, elk ca. 140 g 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g dunne sperziebonen, zout, peper, 2 kleine meiknolletjes, geschild, in plakjes, 1 krop groene eikenbladsla, in stukken, toefjes van 1[...]
Bron: smulweb.nl