Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g nieuwe aardappels, geschrapt 350 g sperziebonen, gehalveerd 1 rode of gele paprika, zaad verwijderd en in dunne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 aardappels (vastkokers) 1 eetl. citroensap 10 cm komkommer 2 eieren 1 blikje tonijn (op water) zout en peper 1 eetl. kappertjes 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 krop sla 700 gr aardappelen 250 gr sperziebonen (vers of diepvries) 4 eieren, hardgekookt 120 ml vinaigrette 250 gr kleine tomaatjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gram gare aardappels olijfolie 300 gram sperziebonen 2 eieren 1 teentje knoflook 3 eetlepels citroensap zout en peper 100 gram gemengde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gram gare aardappels in kwarten olijfolie 300 gram sperziebonen 2 eieren 1 teentje knoflook 3 eetlepels citroensap zout en peper 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIn het koelschap van de supermarkt vind je tegenwoordig een groot assortiment aan maaltijdsalades. Allerlei combinaties zijn verkrijgbaar. Als je alleen op de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comZo eenvoudig is het om met Fano aardappelsalade een starter te maken voor 1 of 2 personen. Gepresenteerd tijdens het Fano Event in Breda.
*Ingrediënten 1 kilo aardappels 4 wortels 2 Komkommers 2 tomaten 1 pot augurken (Houd ca. 1 glas augurk water apart) 4 hardgekookte eieren 1 blikje mais 1[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nl“Oh, maar dat is helemaal geen simpele salade,” zei mijn schoonmoeder toen de schotel op tafel kwam. Maar dat had ik ook niet gezegd, alleen dat we[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit keer een klassieker, de salade Niçoise. Ik heb het hele internet afgestruind en nog wat kookboeken geraadpleegd voor het originele recept, helaas niet[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVorige maand stond de Allerhande van AH in het teken van de Franse keuken. Ik vond het een super-uitgave met heel veel inspiratie. Voor mij een keeper, dit[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl