Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 4 plukje saffraandraden 2 tl extra vergine olijfolie 50 g mager gerookt spek, zonder vet en fijngesneden 85 g glazige aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 1¼ theel. gedroogde tijm 2 wortelen, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 Rode Ui 1 Witte Ui (of een paar sjalotjes) 2 tenen knoflook Klontje roomboter, scheutje (olijf)olie 1 Pompoen (groen of rood) 3/4 Pastinaak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 flinke scharelkip in stukken gesneden 2 uien (elk in vier delen gesneden) 4 flinke wortels (in stukjes) 2 stengels bleekselderij (in halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 flinke scharelkip in stukken gesneden 2 uien (elk in vier delen gesneden) 4 flinke wortels (in stukjes) 2 stengels bleekselderij (in halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Rode Ui 1 Witte Ui (of een paar sjalotjes) 2 tenen knoflook Klontje roomboter, scheutje (olijf)olie 1 Pompoen (groen of rood) 3/4 Pastinaak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen - 500 gram spliterwten - 150 gram rookspek in stukjes - oer-hammetje/hamschijf - zout - 2 laurierblaadjes - peper - 2 middelgrote preien - 2[...]
Bron: smulweb.nlIn de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlGranaatappelpitjes geven een heerlijke frisse en lichtzoete tint aan je salade. Samen met de citroenzest, geitenyoghurt en mascarpone een fijne tegenhanger[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlTwee weken geleden had ik een schoonmaak weekend ingepland. Na twee weken hard doorwerken aan verschillende zaken had ik nu eindelijk een weekend vrij. Om mijn[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten: 40 dkg groene erwten 4 takjes van jonge wortelen 1 takje pastinaak 1 kleine ui 1/2 dl olie 1 eetlepel bloem Hongaarse paprikapoeder zout gemalen[...]
Bron: honingandcakes.blogspot.nlDe gedachte dringt zich op; waarom zou je rode linzen gebruiken in plaats van spliterwten voor het maken van een flinke pan snert. De eerste goede reden is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl