Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
voor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gele perziken 2 rode pruimen 200 gr blauwe druiven 1 dl zoete witte wijn 2 limoenen 2 theelepels chilipoeder 200 gr mascarpone 4 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie (extra vierge) ½ limoen 3 zakjes verse basilicum (Ã 15 g) 1 eetlepel creme fraiche 1 eetlepel dragonazijn 2[...]
Bron: ah.nlWe gingen naar het pompoenfestival bij De pompoenwinkel op Noord-Beveland om de verschillende soorten pompoenen en kalebassen eens te bekijken. Natuurlijk was[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet werd weer eens tijd, een receptje geheel van eigen hand. Niet geïnspireerd door een kookboe k, kooksite of kok in een restaurant (althans niet bewust). Dit[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlJongens, het is lente! Het kan nu zéker niet lang meer duren voordat je deze salade lekker op je balkon, in je tuin of in het park kunt eten! Ook lekker als[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlWij zijn hier erg verwend met een aantal bijzonder goede en bevlogen slagers in de buurt. Alleen ons rundvlees komt uit een Hereford-rundvleespakket. Voor het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen erg lekkere salade, uit de Tip juli 1997. De aardappels moeten afkoelen nadat ze in de oven gegaard zijn, dus van te voren beginnen! 250 gram aardappels,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 16 grote gedroogde vijgen (de lekkerste zijn die van AH met vanille) 12 halve walnoten 8 plakken serranoham 2 dl witte Chardonnay wijn 1 1/2[...]
Bron: smulweb.nlAls boerenkool ontkiemd of doorschiet, hebben ze van die schattige kleine zachte blaadjes. Wist je dat je deze heel goed rauw in een salade kan eten?! Ik was[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvoor 2 personen 2x 150 gram witte visfilet ( bv. kabeljauw, schelvis, zeewolf) 1 vleestomaat 2 el sundried tomato sauce van Heinz 2 el witte wijn 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlElisabeth heeft lente salades als thema van het foodblogevent gekozen. De lente kriebelt bij ons ook. We zijn bezig met de tuin en het is nu al de 5de ochtend[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comIk had notabene op de Albert Cuypmarkt blikken gésiers de canard op de kop getikt en die lachten me al een weekje vrolijk toe. Zondagmorgen wist ik nog niet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 2 gerookte makreelfilets 1 krop sla 250 gr trostomaatjes 125 gram witte bonen (potje) Voor de dressing: 2 el gehakte peterselie 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 grote gedroogde vijgen (de lekkerste zijn die van AH met vanille) 12 halve walnoten 8 plakken serranoham 2 dl witte Chardonnay wijn 1 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 750 gram asperges witte en/of groene, - 200 gram gemengde sla, - 200 gram feta verkruimeld, - 100 gram bacon, - 2 appels in plakjes, - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 vanillestokje 1 dl droge witte wijn 1 bekertje slagroom (125 ml) 4 eetlepels gezeefde tomaten (pak à 500 g) 4 eetlepels visfond (pot à [...]
Bron: ah.nl