Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 5 1 krop rode Romaanse sla 4 lente-uitjes (het witte gedeelte) 60 ml sojasaus 5 eetlepels water 2 theelepels suiker 60 ml witte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 el sesamzaadjes 750 gr verse broccoli, in kleine roosjes gesneden 2 el rijstazijn 2 el sojasaus 2 el sesamolie 2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten voor de dressing: 100 g witte basterdsuiker, ½ dl witte wijnazijn, 3 sjalotten (75 g), 1 rode peper, 1 teentje knoflook, 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlGisteren had ik echt trek in een gezonde maaltijdsalade. Maar eigenlijk had ik ook heel veel zin om warm te eten. 'Hoe los ik dit nu op?' dacht ik bij mezelf[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 1 struikje andijvie (ca. 250 g) 1 schaaltje taugé (125 g) 1 schaaltje Schotse zalmfilet (ca. 250 g) 1 eetlepel Japanse sojasaus 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bosuitjes (zakje 3 stuks) 3 bolletjes gember 1 el gembersiroop 2 el arachideolie 2 tl wittewijnazijn 1 el sojasaus tabasco (rodepepersaus,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels lichte sojasaus 1 eetlepel droge sherry 1 eetlepel sesamolie 1 theelepel suiker 200 g varkensvleesreepjes (ongekruid) 1¼[...]
Bron: ah.nlsalade met bokkingmousse en garnaaltjes Eigenlijk wilde ik de vismousse met mierikswortel op smaak brengen. Maar ik had het niet in huis en daarom nam ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEr staan weer kleine komkommerplantjes in de vensterbank voor het komende moestuinseizoen. Vorig jaar was ik ook al vroeg begonnen met de teelt van komkommers[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZe is echt heel erg lekker; ik had het niet verwacht. Ze is pittig, zoet en zuur. De blaadjes zijn een beetje verfomfaaid maar de nerven blijven knapperig. Eet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gram varkenslapjes 100 gram taugé 100 gram champignons 1/2 ui 25 gram vermicelli 1 liter kippebouillon 1 eetlepel sojasaus 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 750ml kippenbouillon 100ml water 200g champignons, in plakjes 50g bamboescheuten 3 plakjes gemberwortel 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 eetlepel citroensap Venkelknol Zwarte peper 1 Eetlepel tijmblaadjes ( vers gemalen 5 Eetlepels olijfolie extra vierge 5 Eetlepels olijufolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr zwarte ontpitte olijven, olijfolie met basilicum, sap van 1 limoen, balsamico-azijn, sojasaus, zout en peper Hulpmiddelen Mixer[...]
Bron: smulweb.nl