Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen * 1 grote kop rode linzen * 1 ui * 1 wortel * evt.1 rode paprika * 2 eetlepels olijfolie * 1,5 liter water * 1 flinke aardappel (of wat bloem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500g runderreepjes 2 grote uien 1 teentje knoflook 50g boter 1,5 el paprikapoeder 0,5 tl komijnpoeder 1 tl chilipoeder 3 el tomatenpuree 30g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300/400 gr rundvlees of schenkel (met been) 1 vleeskruidenbuiltje 2 teentjes knoflook 2 theelepels paprikapoeder 1 theelepel zout 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 1 ui, in blokjes gesneden 1 eetlepel geperste knoflook 480 ml groentebouillon 6 middelgrote (rode)[...]
Bron: allrecipes.nlHet maakt niet uit in welk deel van de wereld je bent, bijna overal kom je heerlijke pasteitjes tegen die gevuld zijn met vlees, vis of groenten. Deze variant[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlWitte tomatensoep? Maar hoe werkt dat dan? Laat anderen maar eens proeven zonder dat je zegt wat het is. Kunnen ze raden wat het is of worden ze op het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is een aardige klus, pasteitjes zelf maken, maar ze zijn wel erg lekker. En, het is leuk om te doen. Dit recept is goed voor 20 stuks. Je kunt natuurlijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 600 g aardappelen 500 g schelvisfilet 2 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 limoen (schoongeboend) 4 takjes koriander (fijngesneden)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 310 g soepvlees (schaal) 3 uien 2 rode paprika's 2 tenen knoflook 25 g boter 1 el paprikapoeder 2 el bloem 70 g tomatenpuree (blikje)[...]
Bron: ah.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl- 1 pond runderpoulet - 40 gram boter of margarine - Indasia bak- en grillkruiden - 1 klein blikje tomatenpuree - 2 eetl. bloem - 3 grote uien, gesnipperd - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kruimige aardappel 50 g boter 25 g bloem 1 schaal paddenstoelenseizoensmelange (150 g), in stukken 1 schaal oesterzwammen (150 g), in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nl- 1 pond runderpoulet - 40 gram boter of margarine - Indasia bak- en grillkruiden - 1 klein blikje tomatenpuree - 2 eetl. bloem - 3 grote uien, gesnipperd - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300/400 gr rundvlees of schenkel (met been) 1 vleeskruidenbuiltje 2 teentjes knoflook 2 theelepels paprikapoeder 1 theelepel zout 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl