Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 258 recepten
Ingrediënten Opbrengst : 25 hapjes 100 gr rundergehakt 1/4 witte ui (gesnipperd) 1/2 teentje knoflook (fijngesneden) olijfolie 150 gr pastasaus 1 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 10 grote sla bladeren, in reepjes gesneden 2 tomaten, in blokjes gesneden 1/2 komkommer, in blokjes gesneden 30 gr radijs, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 3 sneetjes witbrood 5 el rode wijn 400 gr trostomaten ½ komkommer ½ rode paprika 3 teentjes knoflook ¾ dl olijfolie ¾ rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr yoghurt 2 komkommers 350 ml karnemelk 2 teentjes knoflook kleine handvol verse muntblaadjes 1 klein bosje platte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 g kleine nieuwe aardappels, geschrapt 2 el droge witte vermout of droge witte wijn scheutje wittewijnazijn, of naar wens 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g smakelijke tomaten, in vieren gesneden en zonder zaden ¼ komkommer, geschild en grofgesneden 1 rode paprika, zonder zaden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote groene paprika, kleingesneden 1 komkommer, bijgesneden en kleingesneden 1 ui, versnipperd 1 rijpe avocado, vruchtvlees[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 g rijpe tomaten/1 kl ui/2 teentje knoflook/1 komkommer/1 gro paprika/1 gele paprika/4 sneetje oud witbrood/6 eetl olijfolie/3 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 30 gr boter 2 eetlepels lente-ui, in plakjes 3 komkommers, geschild en in stukjes 75 ml rode wijnazijn 1 liter kippenbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gram shoarma van lupine 150 gr quinoa 150 gr (beluga) linzen 2x bospeen, in plakjes ½ komkommer, in blokjes 1 paprika, in blokjes 1[...]
Bron: smulweb.nlWat te doen met een klein overschot aan courgettes? Opeten en weggeven. Je kunt er gelukkig meer mee dan een komkommer, dus is de voorraad ook snel weer op[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlKnoflook & ui. Rode peper, komijn, gember, koriander & kaneel. Wortels, eventueel verschillende kleuren. Bouillon erbij. Met staafmixer pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 150 gr spinazie 2 lenteuitjes, in stukjes 30 gr boter 1 aardappel, in blokjes 2 teentjes knoflook, uitgeperst 1 komkommer, in[...]
Bron: allrecipes.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 2 pakjes gerookte zalmfilet (a 100 g) 2 hartkomkommers (in dunne plakjes) 2 tl 4-seizoenen peper (zakje 40 g) 1 sjalot (fijngesnipperd) 2 el[...]
Bron: ah.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 1 kilo tomaten, gepeld en gehalveerd 1 teentje knoflook 1/2 ui, gesneden 1 groene paprika, gesneden 1 komkommer, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nl