Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen Ca. 300 gram rosbief (vlees, aan een stuk), 2 theelepels Dijonmosterd, mespuntje knoflookpoeder, peper, zout, 3 eetlepels olijfolie, 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlSalade van koolrabi en witte kool Ik had een koolrabi gekocht maar wat kun je er eigenlijk mee…. Je kunt het stoven, grillen, koken maar ook rauw eten,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 1 flinke krop (krul)sla 300 gram gerookte zalm, dunne plakken 2 tomaten, ontveld, vruchtvlees in kleine blokjes gesneden 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr vastkokende aardappels; 10 zoetzure augurkjes, in stukjes; 3 lente-uitjes, in reepjes; 100 ml mayonaise; 125 ml creme fraiche; 3 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram bietjes, gekookt 100 gram gerookte zalm 1/2 zakje jonge bladsla à 75 gram 2 eetlepels crème fraîche 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 flinke krop (krul)sla 300 gram gerookte zalm, dunne plakken 2 tomaten, ontveld, vruchtvlees in kleine blokjes gesneden 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 - 350 gram Noorse zalmfilet; 1 tablet voor visbouillon; 300 - 400 gram broccoliroosjes; zout; 3 - 4 grote tomaten, ontveld; 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlHet heeft vrijwel de hele dag geregend en de tuin is er zichtbaar dankbaar voor, alles staat er weer frisgroen bij. Gelijk had ik zin in iets anders dan de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarnalenpasteitje... Ingrediënten: 200 gram Hollandse garnalen. 35 gram boter. 35 gram bloem. 1/2 dl witte wijn. 2 &1/2dl visbouillon. 1/2 dl slagroom. 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak toegedicht aan[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 kilo krielaardappeltjes in de schil zout 1 dl olijfolie extra vierge 3 eetlepels citroensap 1 eetlepel kappertjes 2 teentjes knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g spinazie ((zak 400 g), zonder steel) 300 g zalmfilet (wild (zak 750 g diepvries)) 200 g kabeljauwfilet 2 eieren (gesplitst (eiwit[...]
Bron: ah.nlDe kruiden in de tuin groeien als kool. Daar moet dus wat mee gedaan worden. Een quinoa- of couscoussalade met allerhande kruiden is lekker, maar vandaag wordt[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Courgettesalade (zie recept), handje frambozen, 3 takjes dille, dille voor decoratie, sap van 1 limoen, 1 el kappertjes,3 ansjovis, 3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo krieltjes (in de schil), 4 eieren, 1 rode ui, 3 lente uitjes (in ringetjes), 1 bosje dille, 1 eetl. kappertjes, 4 moten zalm (liefst[...]
Bron: smulweb.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen ca. 350 gram uitgelekte tonijn (naturel), uit blik 2 grote tomaten, ontveld, vruchtvlees in blokjes gesneden 1/2 komkommer, geschild, in[...]
Bron: smulweb.nl