Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Basic recepten pleeg ik niet om mijn blog te zetten. Dit blog is tenslotte opgezet om nieuwe recepten aan mijn zus in Zuid Frankrijk en visa versa door te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 500 gram spliterwten 2 schouderkarbonades 150 gram spekreepjes ½ knolselderij 150 gram winterwortel 1 dunne prei 1 grote ui 1 grote kruimige[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWe eten meestal drie keer in de winter erwtensoep. De eerste keer is altijd op Sinterkaasavond, dan heeft onze schoonzus Desirée een hele grote pan erwtensoep[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 8 personen Kant en klare ingrediënten 4 blikken witte bonen in tomatensaus ( Heinz) twee blikken kidney bonen in chilisaus ( Deen) twee kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 L water 750 gr schouderkarbonades 750 gr platte rib 250 gr gerookt spek 1 mergpijpje 1 hamschijf peper, zout 500 gr spliterwten (gewassen) 3[...]
Bron: smulweb.nlMet de koude oostenwind die in Leiden waaide de afgelopen dagen, was het tijd voor snert. Het was de eerste keer dat ik snert maakte. Al vaker maakte ik[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comOp de laatste dag van het jaar 2007 eten we erwtensoep. Vanmiddag al gemaakt, morgen extra lekker! Daarbij roggebrood, volkorenbrood met sesamzaadjes en[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 8 personen Kant en klare ingrediënten 4 blikken witte bonen in tomatensaus ( Heinz) twee blikken kidney bonen in chilisaus ( Deen) twee kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 L water 750 gr schouderkarbonades 750 gr platte rib 250 gr gerookt spek 1 mergpijpje 1 hamschijf peper, zout 500 gr spliterwten (gewassen) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen HET VLEES: 750 gr schouderkarbonade 750 gr platte rib 250 gr gerookt spek (stuk) 2 mergpijpjes 1 hamschijf 2 (slagers-)rookworsten DE[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen DE BOUILLON: 1 kg spareribs/platte rib 1 bolletje knoflook (in de schil, gehalveerd) 1 Spaanse peper (over de lengte gehalveerd) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen DE BOUILLON: 1 runderschenkel stuk soepvlees (ca 750 gr) 4 runderbouillonblokjes 2 laurierblaadjes 2 takjes rozemarijn 6 takjes tijm 6 takjes[...]
Bron: smulweb.nl