Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten 2 eieren 3 eetlepels olijfolie 2 zakken Italiaanse roerbakgroentemix (a 400 g) 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g) 1 1/2 liter[...]
Bron: ah.nlVOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zak tijgergarnalen, rauw, gepeld (500 g) 3 el rode curry pasta (pot 225 g) 3 el vissaus (fles 250 ml) 2 eieren 4 el maïzena 4[...]
Bron: smulweb.nlVan het weekend heb ik Ossenstaartsoep gemaakt. Mijn moeder maakte het vroeger weleens en ik was erg benieuwd naar de smaak. Daarna heb ik geimproviseerd met[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 1 zak tijgergarnalen (rauw, gepeld (500 g)) 3 el rode curry pasta (pot 225 g) 3 el vissaus (fles 250 ml) 2 eieren 4 el maïzena 4[...]
Bron: ah.nlPasta Salade Ingrediënten voor de salade: 400 g spirelli (of een pasta naar keuze) 3 tomaten 1/2 komkommer 1 handvol platte peterselie 300 g zoete maïs (blik)[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlOp zoek naar inspiratie voor de nieuwe oogst rode bieten kwam ik uit bij een oude getrouwe. Het groenteboek van Jane Grigson is nu al meer dan dertig jaar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAfgelopen zondag hebben we de eerste aardappelen gerooid, de soorten waar het loof van afgestorven was zijn eruit. Er staat nu nog één soort waar het loof nog[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlMisschien ken je saoto ajam van de afhaal-Surinamer. Een lekkere spicy bouillon waar je thuis de meegegeven rijst, gekookte ei en groenten aan moet toevoegen.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMindy Fox zegt over deze salade dat je hem op verschillende manieren kan serveren: bij een groene salade, in een pitabroodje, op crackers of geroosterd brood.[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beEen mengsel van van gehakte olijven, kappers en tonijn zijn typische smaken van Sardinië en Sicilië. Claudia Roden geeft hier een recept voor een Siciliaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk schreef een paar maanden geleden al over zwarte knoflook. Ik omschreef het toen als: De knoflook is zoals je hem nog nooit hebt gezien: de teentjes zijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 25 boemboe vulling 1 el boter 1 tl trassie 1 ui, fijngesneden 1 el ketoembar ½ el djinten 1 tl peper 3 tl djahé ¼ tl sereh 5 tenen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 hele kip 1 theelepel grof zeezout 1 ui, in vieren 2 wortels, in stukken van 4 cm gesneden 3 stengels bleekselderij met[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 hardgekookte eieren, 4 schuingesneden stukjes stokbrood. 2 eetlepels kappertjes, olijfolie, cirtroensap, peper, tijm, wat zout.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr. zwarte olijven * 4 teentjes knoflook * 100 gr. kappertjes * 2 dl. olijfolie * 100 gr. ansjovisfilets * citroensap Hulpmiddelen Blender[...]
Bron: smulweb.nl