Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Uit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 5 november 500 gram broccoli, 100 gram spekblokjes, 100 gram chorizo, 1 rode paprika, 1 grote pot witte bonen, 1 blikje maïs, 1 teentje knoflook, 2 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com27 november waren we een dagje naar Lille geweest om daar allerlei lekkers te halen in de Carrefour bij Lomme. Geweldige winkel, heerlijk een paar uurtjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 1 januari 200 gram winterwortels, 2 aardappels, 2 preien, 100 gram cervelaatworst (stukje) 1 rookworst, 1 ui, 25 gram boter, 1 blik bruine bonen, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com750 gram rijpe tomaten, 1 grote ui, 175 gram belegen komijnekaas (stukje), 2 el olie, 1 teentje knoflook, 2 tl kerrie, 2 kruidenbouillon-tabletten, blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram aardappelen (bijna gaar), 1 ui (gesnipperd), 1,5 tl kerrie, 1/2 courgette (in kleine blokjes), 100 gram diepvries doperwten (ontdooid), 8 plakjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijke vegetarische soep, recept van Delia Smith 4 preien, 50 gram boter, 1 gesnipperde i, 2 aardappels in blokjes, 1 l groentebouillon, 1/4 l melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram couscous, 600 gram sperziebonen, 2 el balsamico-azijn, 4 el olfijolie, 2 tl honing, 2 tl mosterd, 75 gram rucola, 4 zongedroogde tomaten in reepjes,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVorige week heerlijke snert gemaakt. Op m'n werk waren 2 collega's er over aan het praten, waardoor ik erg trek kreeg. Dit heb je nodig voor een snert die[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAltijd makkelijk om soep te kunnen eten in m'n pauze voor de koopavond. Dit recept komt uit de Foodies van januari 2009 (beetje aangepast). Het resultaat zag[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAan het eind van de winter toch nog maar een keertje bruine bonensoep gemaakt, geen zware variant, maar deze met lekker veel groente erin en door het gebruik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 ui, 6 el olie, 1 el kerrie, 250 gr. pandanrijst, 3 tl bouillonpoeder, 350 gr. kipfilet, 250 gr. aardbeien, 1 bosui, 3 el citroensap, 2 tl honing, 2,5 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 29 december. Omdat ik de enige was die deze week moest werken had P het eten gemaakt. Een lekkere vegetarische soep die wel wat pittigs kon[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 5 mei 4 stukken visfilet, boter, olie, 2 grote uien, gesnipperd, 1 teentje knoflook, 1,5 tl kerrie, 1,5 el peterselie, 1,5 el bladselderij, handje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere soep uit de foodies. Voor een voorgerecht wel wat veel voor 4 personen. 50 gram boter, 60 gram bloem, 1 bol knoflook, 1,3 liter bouillon, 1,5 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 september 50 gram boter, 2 grote uien in ringen, 2 tl bloem, 1 l groentebouillon, 4 el droge witte wijn of 2 el droge sherry, 1 stokbrood, 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com