Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Uit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 1 januari 200 gram winterwortels, 2 aardappels, 2 preien, 100 gram cervelaatworst (stukje) 1 rookworst, 1 ui, 25 gram boter, 1 blik bruine bonen, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com750 gram rijpe tomaten, 1 grote ui, 175 gram belegen komijnekaas (stukje), 2 el olie, 1 teentje knoflook, 2 tl kerrie, 2 kruidenbouillon-tabletten, blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe vriendin van onze oudste zoon is vegetariër, dus eten wij tegenwoordig ook vaker vegetarisch. Ik vind het heerlijk. We gaan vaker vegetarisch eten, ik wil[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram aardappelen (bijna gaar), 1 ui (gesnipperd), 1,5 tl kerrie, 1/2 courgette (in kleine blokjes), 100 gram diepvries doperwten (ontdooid), 8 plakjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijke vegetarische soep, recept van Delia Smith 4 preien, 50 gram boter, 1 gesnipperde i, 2 aardappels in blokjes, 1 l groentebouillon, 1/4 l melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAan het eind van de winter toch nog maar een keertje bruine bonensoep gemaakt, geen zware variant, maar deze met lekker veel groente erin en door het gebruik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVorige week heerlijke snert gemaakt. Op m'n werk waren 2 collega's er over aan het praten, waardoor ik erg trek kreeg. Dit heb je nodig voor een snert die[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com800 g aardappels vastkokend, geschild, 300 g broccoli, in roosjes, 1 gerookte makreel 4 el olijfolie, 2 rode paprika's, in brede repen 2 el witte wijnazijn[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 29 december. Omdat ik de enige was die deze week moest werken had P het eten gemaakt. Een lekkere vegetarische soep die wel wat pittigs kon[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere soep uit de foodies. Voor een voorgerecht wel wat veel voor 4 personen. 50 gram boter, 60 gram bloem, 1 bol knoflook, 1,3 liter bouillon, 1,5 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com27 november waren we een dagje naar Lille geweest om daar allerlei lekkers te halen in de Carrefour bij Lomme. Geweldige winkel, heerlijk een paar uurtjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com