Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 gr kippenvlees, in blokjes 1,5 liter kippenbouillon 1/2 theelepel zout 2 theelepels gemalen zwarte peper 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 plukje saffraandraden 2 tl extra vergine olijfolie 50 g mager gerookt spek, zonder vet en fijngesneden 85 g glazige aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nl* 600 gram uien * 1 bosje peterselie * 6 takjes koriander * 2 schoongemaakte kippen * 3 eetlepels olie * 30 gram boter * 2 eetlepels ras al-hanout * 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 6 rode paprika`s schil van 3 biologische sinaasappels 6 rijpe vleestomaten 9 vastkokende aardappelen 12 el olijfolie 3 uien, gesnipperd 3 el[...]
Bron: smulweb.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 1 kg kippenbouten (1 stukje foelie) 4 saffraandraadjes 3 takjes verse peterselie (zakje a 30 g) 4 worteltjes (gewassen) 50 g bloemkool (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode paprika's 250 g vastkokende aardappelen 500 g winterpeen 2 uien 750 ml visbouillon 3 tenen knoflook 2½ tl komijnzaad 3[...]
Bron: ah.nl- 2 grote tomaten - gepeld - 3 uien - 1 zakje soepgroenten - 125 g kipfilet - 2 el tomatenpuree - 2 el olijfolie - 1 blik kikkererwten (of 1 kopje droge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 6 liqoats - 30 gr boter - 1 ui - 20 gr verse gember - 40 gr honing - 0.5 liter witte wijn - 0.5 liter water - zout - peper - saffraan -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 vispakket voor bouillabaisse (diepvries) - 1 kop gesneden prei (diepvries) - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 6 grote aardappelen - 6 tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pompoen 2 uien 2 tenen knoflook 750 ml water 2 groentebouillontabletten of 2 eeltepels losse groentebouillon 2 eetlepels creme fraise 2[...]
Bron: smulweb.nl2 a 3 uien 2 tenen knoflook 2 l water visafval 3 lepels kruidenazijn peterselie zout peper saffraan laurier 500 g visfilet 3 dooiers citroensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bretonse vissoep Bereidingstijd: 40 min. Ingredienten: 2 uien 2 teentjes knoflook 2 vleestomaten 1 citroen 1 venkelknol 300 g kabeljauwfilet[...]
Bron: smulweb.nl