Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 gr oogmeloen, geschild en in dunne schijfjes 200 gr sint-jakobsschelpen, in dunne plakjes 2 limoenen, schil verwijderd en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 (biologische-)pompoen ( ca 1.2 kg ) 3 el olijfolie 1 winterwortel (250g ) geschild, in plakjes/stukjes 2 uien, klein gesneden 2-3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlVerse tomaten, knoflook, bleekselderij, rode paprikas, kruiden wat je lekker vindt. Hulpmiddelen Blender/Pan/meloenschepje/ lege potjes Voorbereiding Maak[...]
Bron: smulweb.nlEerlijk gezegd word ik doorgaans niet echt wild van haloumi, de Grieks/Cypriotische rubberachtige kaas, die je eerst moet grillen alvorens op te eten. Maar in[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIngrediënten: - 1 kleine rode ui - 2 - 4 limoenen - 1,5 kilo zoete, rijpe watermeloen - 250 g feta - een bosje verse munt, gehakt - een bosje verse platte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEen verrassing is altijd leuk. Niet alleen om te ontvangen maar ook om te geven. Bij het voorbereiden van een etentje, in het geval van afgelopen zaterdag een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHoe wonderlijk kan het lopen met het plaatsen van een recept. Met een vertraging van precies één maand post ik vandaag dit recept van deze heerlijke koude[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 12 blauwe druiven 1 theel scherpe mosterd 1 theel honing 1 eetl vers citroensap 2 eetl milde olijfolie zout en versgemalen peper 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g kipfilet met tuinkruiden, in dikke plakken (vleeswaar) 1 krop ijsbergsla 1 Galia meloen 4 el amandelschaafsel 2 el mayohalf (C1000[...]
Bron: smulweb.nlGoedenavond! Oef, al een paar daagjes heb ik niet geblogd, omdat ik twee dagen niet thuis at! Ik was voor een congres bij m'n ouders in Assen en at dus zondag[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEindelijk! Er wordt mooi weer voorspeld! Met een beetje geluk kunnen we in 't weekend buiten eten. Dat goeie nieuws gaf mij zo'n boost dat ik meteen op zoek[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen bbq is doorgaans met de nodige worsten, pensen en spek en de obligate sausjes een echte dikmaker. Daarom sluiten wij die graag af met een light dessertje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk was eigenlijk al tijden om weer eens een salade met nectarine en mozzarella te maken. Het zoete en zachte combineert zo goed met balsamicoazijn. Nu had ik[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.com