Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 (3 kg) hele pompoen olijfolie zout versgemalen zwarte peper 700 ml kippenbouillon 200 gr kastanjepuree 225 ml room (probeer[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250gr. kleine garnalen, (kan ook met kipfilet)(200gr.yoghurt, 2el.mayo,2el.ketchup,1el.worchestersaus,paar drupppels tabasco,2el.cognac of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 ui in vier stukken, 3 geperste teentjes knoflook , 2 a 3 aardappelen overeenkomstige hoeveelheid pompoenvlees, 4 tot 6 kopjes kippenbouillon[...]
Bron: smulweb.nlEen handvol olijven een vijftal ansjovissen een eetlepel kappertjes een eetlepel olijfolie een scheut cognac Bereidingswijze Doe de olijven in een vijzel en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Zwarte olijven(ontpit) 250 gr. kappertjes 100 gr. knoflook(teentje) 1 st. blikje anjovis(uitgelekt en afgespoeld) 1 blikje cognac 1 el.[...]
Bron: smulweb.nl200 g. roompate, 200 g. knoflookolijven, 2 eetl. kappertjes, 1 theel. citroensap. Voorbereiding Hak de olijven en kappertjes niet al te fijn. Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlEen handvol olijven een vijftal ansjovissen een eetlepel kappertjes een eetlepel olijfolie een scheut cognac Bereidingswijze Doe de olijven in een vijzel en[...]
Bron: smulweb.nlEen of andere deegsoort (zie onder ‘Deeg voor pasteien’ bij mijn recepten), 400 gram vet varkensvlees (lappen, een stuk ontbeende[...]
Bron: smulweb.nlAllereerst wens ik jullie een goed en gezond 2017! En laat ik voor de vorm dan maar starten met iets gezonds… Mijn oog valt altijd op die recepten die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 pakken vissoep (Iglo) 1 glas cognac 2 dl. slagroom 1/2 blikje tomatenpuree (Spar) 200 g. Noorse garnalen 1 zakje roerbakgroenten (vers) 1[...]
Bron: smulweb.nlAls ik aan uiensoep denk, dan denk ik vooral aan de enorme kaaslaag die er voor mij op hoort te zitten. Het liefst zo'n laag waarbij de kaas over de rand van[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 roze grapefruits 1 blikje krab 4 kleine roze garnalen 1/2 krop sla 10 cl kwark of mayonaise 1 dessertlepel cognac zout en peper. 10 cl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 roze grapefruits 1 blikje krab 4 kleine roze garnalen 1/2 krop sla 10 cl kwark of mayonaise 1 dessertlepel cognac zout en peper. 10 cl[...]
Bron: smulweb.nl2 rode pepertjes - 3 teentjes knoflook - 250 gr groene olijven - 2 theelepels cognac - wat citroensap - 6 gedroogde tomaten - wat gedroogde oregano - plm.1[...]
Bron: smulweb.nl1 rode peper - 3 teentjes knoflook - 250 gram groene olijven zonder pit - 2 theelepels cognac of sherry - wat citroensap - 10 gedroogde tomaten op olie[...]
Bron: smulweb.nlZalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen 1 courgette (200 gr.) 1 kleine ui 2 el. olijfolie teentje(s) knoflook 1 dl. droge witte wijn 1 blik tomatenblokjes op sap 300 gr. visfilet[...]
Bron: smulweb.nl